RO Study
👤
Andrew1111111hk
Andrew1111111hk
22-05-2018
Matematică
a fost răspuns
7x-3= x plsss urgent
Răspuns :
Adrianalitcanu2018
Adrianalitcanu2018
22-05-2018
7x-3=x
7x-x=3
6x=3
x=3/6
x=1/2
Answer Link
Marcela16
Marcela16
22-05-2018
7x-3 = x
7x -x = 3
6 x = 3
x = 3/6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Toarnă În Trei Pahare Erlenmayer, A, B, C, Câte 200 ML De Soluție De Acic Clorhidric Dintr-un Recipient În Care Se Află 1 L De Soluție, Ce Conține 18,25 G De
Rezumat Bari Câinele-lup
Cazul 1. Se Considera Un Lagar De Alunecare Format Din Corpul Propriu-zis Si O Bucsa Presata (fig 1). Diametrul Exterior Al Bucsei Este N+iar Diametrul Alezajul
Ajutată De Dicționarul Explicativ Al Limbii Române Și Scrie Înțelesul Cuvintelor Legendară Reputația Leșurile Ingenioasă Prevăzătoare Tertipuri Bizuie.
Din 18 Kg De Roși Se Obțin 16 L De Suc . Ce Cantitate De Roși Este Necesară Pentru A Obține 24l Suc
2. În AABC, ME (AB), NE (BC), Astfel Încît MN 1 AC, AM = 4 Cm, MB = 3 Cm, MN = 6 Cm. Determină Lungimea Segmentului AC.
In Patrulaterul ABCD Se Noteaza Cu M, N, P, Q Mijloacele Laturilor AB, BC, CD Si DA Cu E, F Mijloacele Diagonalelor AC, BD Si G Mijlocul Lui EF. Aratati Ca: RM+
Cine Ma Ajuta La Calculele Acestui Tabel? Am Nevoie De Operați.CINE MA AJUTĂ ÎI DAU COROANĂ
Urgent Vă Rog!!! Report The Following Sentences. 1. She Said: "Can You Help Me With The Luggage?" 2. She Said: "I Have Watched This Film Twice Already", 3. He S
Comentează Valoarea Stilistică A Unei Figuri De Stil Din Acest Poem: Mă Curenta Privirea Ta întâmplătoare. Frunza Tristeții De Pe Chip deodată Mi-o Smulgeai, ș