RO Study
👤
HkhuLOL
HkhuLOL
01-05-2018
Matematică
a fost răspuns
1,2,3 vă rog dau coroană
Răspuns :
ArmaniKai
ArmaniKai
06-05-2018
ex 1
Varianta corecta este c) 73;75;79;81
ex2
vecinii nr.77 sunt 76 si 78
76+78=154
154-77=77(rezultatul)
Sper ca te-am ajutat pe ex 3 nu îl stiu !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor ........vă Rog Frumos
Ce Semnificatie Are Comparatia Nu Trebuie Sa Fie Cu Capul In Nori , X Ca Poetii ?
Mama Impreuna Cu Tata Au De 9 Ori Varsta Mariei,care Este Eleva Într-una Din Clasele 0-IV. Tata Este Cu Un An Mai Mare Decât Mama,iar Aceasta,daca Ar Avea Cu 5
1.comparati Numerele (-5) La Puterea 30 Si (-15) La Puterea 20 2. Comparati Numerele(-6) La Puterea
Eu Locuiesc La Sat.Casa Mea Este Mica Dar Încăpătoare. Ea Conține Ornamente Tradiționale. În Fiecare Zi Ies La Plimbare Cu Prietenii Mei Este Plăcut Sa Respir
Scrie Cela Mic Număr Cu Suma Cifrelor 12
Probabil Ca Alegand Un Numar De La 1 La 100 Aceasta Sa Fie Pătrat Perfect Este Egala Cu
Din 4kg De Portocale Maria A Obținut 2,5 Litri De Suc.Pentru A Obține 8 Litri De Suc, De Câte Kilograme De Portocale Are Nevoie?vreau Rezolvarea Prin Mărimi Di
BUNA!Imi Puteti Da Va Rog Cat Mai Multe Metafore, Epitete, Comparații Proverbe, Cu Care Pot Face Compuneri?Dau Funda!
Numerele Reale A, B, C Aparțin [0,1]. Demonstrati Că[tex] \frac{a(a + 3)}{10 + {b}^{3} + C {}^{3} } + \frac{b(b + 3)}{10 + {a}^{3} + {c}^{3} } + \frac{c(c + 3)}