RO Study
👤
Yonuq
Yonuq
02-02-2019
Matematică
a fost răspuns
scrie cela mic număr cu suma cifrelor 12
Răspuns :
Anaturcu33
Anaturcu33
02-02-2019
39=3+9=12 sper că te-am ajutat
Answer Link
Fecheteiuliana14325
Fecheteiuliana14325
02-02-2019
Răspuns
6+6=12
numărul=66
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 8.va Rog.dau Coroana.si 20 Puncte Cine Primul
Un Bec Este Conectat La Tensiunea De 120v Si Prin El Trece Un Curent De Intersitatea 0,4 A . Ce Curent Va Trece Prin Trei Asemenea Becuri Legate In Paralel La T
Scrie Ca Puterii Utmatoarele Produse A) 3⁴.2⁴B) 5⁵.2⁵C) 2¹⁰.7¹⁰D) 7¹⁰.11¹⁰ Va Roggg
Ce Se Poate Găsi O Dată Pe Minut, De Două Ori Pe Moment Și Nici O Dată La O Sută De Ani? Care Știe ?
8. La Un Concert Sunt 1 956 Femei, Ceea Ce Înseamnă Că Sunt Cu 1 385 Mai Puține Femei Decât Bărbaţi. A) Câţi Bărbați Sunt La Acel Concert? B) Câte Persoane Part
Calculati Folosind Metoda Factorului Comun 256×46+256×54=URGENT, VA ROG MEGA MULT DAU CORONITA ȘI STELUȚE PLSS HELP
Care Sunt Fragmentele Textului Prepelita Si Puii Ei Dau Coroana
Imi Puteti Spune Va Rog Frumos,care A Fost Ideologia Nazismului??? Am Mare Nevoie Dau Maximul De Puncte
Alcătuieşte Enunturi Cu Următoarele Grupuri De Cuvinte: Ia Cartea, I-a Observat, Ia Masina, I-a Îndrumat, Ia Cireșe, I-a Căutat.URGENT!! DAU COROANA
O Compunere Cu Tema Tablou De Toamna În Care Sa Folosim Toate Figurile De Stil Care Pot Fii Învățate Pe Clasa A VI-a + Exprimare -vizuala -auditiva -dinamica -