RO Study
👤
Miruna019
Miruna019
27-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog....pute ti sa ma ajutati.??
Răspuns :
C04f
C04f
27-04-2018
........................................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Într-o Livadă S-au Plantat Meri, Peri, Vişini Şi Caiși. Numărul Merilor Este Cu 125 Mai Mare Decât Al Perilor, Iar Vișini Sunt Cu 72 Mai Puțini Decât Peri Și
5 Se Consideră Funcția F: Z → Z, F(x) = 2x +1. Stabiliți Care Dintre Punctele Următoare Aparțin Graficului Funcției Date: A(1,3); B(-2,3); C(-2, -3); D (2,5); E
La Ce Mod Si Timp Se Afla Verbul ,,o Sa Te Asculte" ? ArgumenteazaVA ROOOOOOOOG
Va Rog Ex 8,9 Dau Coroana!
Incercuieste Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect: Seria, Care Contine Doar Substantive In Cazul Genitiv, Este: A. Batranilor, Ale Lui Gaget, Din Clasoare;
Alcătuiți Un Text Descriptiv Literar Cu Strada Unde Locuim Noi, O Descriere Literară Dar Să Nu Fie O Poezie De Ex:O Stradă Cu Sentimente De Ana Blandiana Va Rog
Are Ochi Crăpui Părul Lung Şi Mătasos, 35 Are 10 Ane O Cheama Andreea Este Verisoara Mea. Este O Fat Foarte Bună La Suflet, Este Frumoasă, O Iubesc Foarte Mult
Citeste Enunturile, Apoi Asociază Fiecare Problemă Cu Reprezentarea Grafică Corespunzatoare O A. Suma A Două Numere Este 40. Al Doilea Număr Este Cu 4 Mai Mare
200g Soluție De Avid Colhidric (HCl) De Concentrație 10% Reacționează Cu O Soluție De Potasă Cautisca KOH Se Cere a) Masa Potasă Caustica Necesară Reactiei
De La
[email protected]
Subiect Buna, Natalia Ce Mai Faci Când Te Intorci De La Bunici Am Aşa De Multe Lucruri Să-ţi Povestesc Astazi M-am Întâlnit Cu Priet