RO Study
👤
Arwuqeq123
Arwuqeq123
27-04-2018
Engleza
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați !!!
Răspuns :
Geo771
Geo771
27-04-2018
simplu , basicly , calmly, cronicly, clearly, definitly, extremly, fantasticly, la funny nu stiu , futuristicly, idk, possibly, sadisticly, terribly, tidly, verticaly...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Într-o Expresie Numerică Nu Există Paranteze Și Operațiile Sunt De Același Ordin, Atunci Se Efectuează.............................Dau Coroana!
Un Călător A Avut De Parcurs Un Drum În Prima Zi A Străbătut 8 Supra 9 Iar A Doua Zi Mai Puțin Cu 519 Din Lungime Ce Parte Din Drum A Străbătut Călătorul În Cel
1. Dacă Elevii Unei Clase S-ar Aşeza Câte 3 Într-o Bancă, Ar Rămâne Două Bănci Libere Şi O Bancă Ar Fi Ocupată De Un Singur Elev. Dacă Aceeaşi Elevi S-ar Aşeza
Va Rog Ajutor,dau Coroana
Transformă În Fracții Zecimale 100 /8 Până La Fracția 110 /8
Vă Rog Frumos Este Urgent Dau Coroană
Esti Un Scriitor De Succes Si Iti Amintesti De Un Loc Memorabil Al Adolescentei Tale. Reda Imaginea Acestui Loc, Construidu-i O Atmosfera Nostalgica Si De Basm
As Vrea Si Eu Un Rezumat La Fabula Musca Si Furnica Care Este Facuta De Jean De La Fontaine Va Rog Dau Coroana Si Dau Si Follow
28. Se Consideră Trapezul Dreptunghic ABCD, AB || CD, AB > CD, diagonalele Perpendiculare. Arătaţi Că AD^2 = AB •CD.
2. Calculaţi: A) (-7) + (+3) + (-1); B) |–51 – 1+2+ |-31 - F-11; C) 11-[-1 +3-(-3 +15) - 7]; D) -15 +{-1 + [7 - (+14 - 3)]-7}.