RO Study
👤
Mihai592
Mihai592
24-04-2018
Chimie
a fost răspuns
Um pastrezi aerul curat 10 raspunsuri.
Răspuns :
Bianca553
Bianca553
24-04-2018
păstrăm aerul curat prin folosirea tomberonului.
păstrăm aerul curat dacă reciclăm.
păstrăm aerul curat dacă plantăm flori .
scuze doar atât știu sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Valoarea Adverbului ''iar'' Din Prop. : -Olguta, iar Ai Facut O Pozna !Uniti Cuvintele Din Prima Coloana Cu Sufixele Din A 2-a Pt A Obtine Subst. Cole
Un Factor Este 6,iar Celălalt Este Cu 3 Mai Mare.Afla Produsul.
Am Urcat Pe Munte Descrie Ce Vezi De Acolo ! URGENT
O Substanţă Organică Formată Din C H Si Cl Cu Masă Molara 127g/mol Este Supusă Analizei. Din 1,27 G Substanţă S-au Obţinut 2,87 G De AgCl Si 1,76 G De Co2 . Det
Ajutor! REDACTEAZA O COMPUNERE DE 15-20 RANDURI, IN CARE SA DESCRII O VACANTA LA BUNICI CU TITLUL LA MUNTE LA BUNICI. INSEREAZA 4 FIGURI DE STIL, PE CARE SA LE
Suma A Trei Numere Este 695 .Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea Este De 256,iar Diferenta Dintre Primul Si Al Treilea Este De 192.Aflati Cele Trei Numere:
1. Mama Si Fica Au Impreuna 40 De Ani. Mama Este De 4 Ori Mai In Varsta Decat Fiica. Peste Cati Ani Varsta Mamei Va Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Varsta Fiece ?
Va Rog Descrierea Unei Poezii Sau De Alexei Mateevici Sau George Meniuc In 7-9 Propozitii S.O.S. Imi Trebuie Pe Miine La Scoala
1.Rezolvati Ecuatia 1/2 ×- 2/3=1/3 ×+ 1/2.2.Într-o Clasa Sunt 24 De Elevi. Doua Treimi Dintre Ei Sunt Pasionati De Istorie , Iar Jumatate De Geografie , Fiecare
In Condiţii Normale Un Dm Cub Dintr O Hidrocarbura Gazoasa Cântăreşte 2,5 G In Urmă Şederii A 0,2 Moli Din Aceeaşi Hidrocarbura Se Degaja 35,2 G Co2. Determină