RO Study
👤
DGA13
DGA13
23-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Cat este derivata (2x^3)'?
Răspuns :
AndreeaMicu
AndreeaMicu
23-04-2018
(2x^{3} )' = 2' * x^{3} + 2 * (x^{3} )' = 0 + 2*3x^{2} = 6x^{2}
Answer Link
Rayzen
Rayzen
23-04-2018
[tex](2x^3)' = 2\cdot (x^3)' = 2\cdot 3x^{3-1} = 6x^2[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati ! Am De Facut O Compunere In Care Trebuie Sa Argumantez De Ce Textul ,,Vizita..." De I L Caregiale Apartine Genului Epic .Multimesc !
Suma A Doua Nr. Este196 .afla Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 32 Mai Mare Decat Triplu Celuilant
Buna Imi Trebuie Repede Va Rog Rezolvarea!O Ferma Are Plantati Pe Un Loc Nuci,pruni Si Meri.Nucii Sunt De 4 Ori Mai Putini Decat Prunii,iar Merii Sunt Cu 15 Mai
Cine Ar Putea Sa-mi spuna Mai Multe Idei despre Razboi, In Ce Consta , Ce Inseamna Ca Fenomen, Orice E Legat De Razboi Si Ce Presupune Razboiul Etc. ?
O Naratiune De 80-150 De Cuvinte , In Care Sa Prezinti O Intamplare Petrecuta Intr-o Librarie ....AJUTATIMA VA ROG ... Habar Nu Am Ce Sa Scriu
Trebuie Să Alcătuiesc Propozitii Folosind Ortogramele: Prealuminat Şi Prea Luminat.Cum Aşi Putea Să Scriu Propoziţie Cu Prealuminat?
Analizati Pronumele Si Adjectivele Interogative
Va Rog Vreau Enunturi In Care Cuvintele Munte Si Masa Sa Indeplineasca Functiile Sintactice De C.c.l ;c.c.m; C.c.t;
Urgent ! Ms :) 1) Dati Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte Din Text : ravas ( Sa-i ) infiereze ( Mustaciara ) , (om) purtat , ( Raspuse ) aprig ( Mama Asta
Cum Se Dezvolta Neuronii La OmCare Este Timpul Necesar Sa Se Formeze Un Nr De 3 Milioane De Neuroni In Faza Embrionala?