RO Study
👤
Franco10
Franco10
22-04-2018
Matematică
a fost răspuns
nu stiu cum se fac este doar fisa fara enunt
Răspuns :
Betusca
Betusca
22-04-2018
Vezi grafic
..........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A 3 Nr Este 24,2 Iar Suma A Doua Dintre Ele este 14 A.aflati Cel Deal 3 Nr
1.Alcatuiti Enunturi In Care Urmatoarele Cuvinte Sa Aiba Valori Morfologice Cerute : - Inainte , Inapoi, Deasupra ( Adv De Loc Si Prepozitii In G) ;- Asemenea ,
Aflati X Si Y Nr Reale , Stiind Ca Xla Puterea A 2-a +4y la A2-a -6x +4y +10 <sau Egal Cu 0
Aratati Ca (x+2)³ -x -2 = (x+1)(x+2)(x+3) Va Rog Sa Imi Si Explicati
URGENTCe Masa Trebuie Adauga La:a] 742 G Pentru A Obtine 5 Kgb]5,4 Hg Pentru A Obtine 7 Kgc]9,35 Kg Pentru A Obtine 11 Kgd]74 G Pentru A Obtine 1 Kg E] 6,3 Dag
Caută Rezultate Pentru Sintagma "in Clasa O VIII -B Sunt 36 De Elevi.Daca Numarul Fetelor Reprezinta 125 % Din Numarul Baietilor ,stabiliti Cati Baieti Si Cate
Am Si Eu 3 Probleme Va Rog Ajutor:1.Un Nr Se Micsoreaza Cu 30% Din El Si Dupa Micsorare Se Obtine 9,1.Aflati Nr.2.45%din Nr Total De Elevi Sunt Baieti.Stiind Ca
Ce Este Complementul?
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Rezolvarea Oricarui Exercitiu Din Testul De Mai Jos ! :)Va Multumesc Mult !~
Identificati Complementele Directe Si Indirecte Din Textul De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : " Imi Place Vara. Cand O Sa Iau