RO Study
👤
SupremeBoys
SupremeBoys
22-03-2018
Engleza
a fost răspuns
Ajutatima va rog la ex 8❤️
Răspuns :
Stormi1202
Stormi1202
24-03-2018
The afterschool activity I enjoyed the most is painting pictures because I love art and it calms and relax me after a long and stressful day at school.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complementul Indirect -Poftim, Om Bun, De-i Ospäta Impreună Cu Noi, Ziseră Cei Doi Drumeţi Calatorului Strain; Caci Mile Domnului! Unde Mănâncă Doi Mai Poate Mâ
Va Rog Mult Ajutați Mă.Chiar Este Foarte Importantă Tema Asta
Ajutor! Am Nevoie Sa-mi Exlice Cineva Cum Se Face Acest Tip De Probleme Cu Mai Multe Surse! Ofer Coroana!
Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Caracterizezi Personajul Din Fragmentul Extras Din Scrisoare De Dragoste De Mihail Drumes. In Redactare
După Această Întâmplare Mihai Nu A Mai Mâncat Niciodată Cu Locomie.
Repede!!!!!!!!!!!!!!
E Corect Scris : Adevărat-a-nviat Sau Adevărat C-a-nviat
1. Oana Are 8 Ani. Dacă Dublez Vârsta Oanei, Obțin Un Număr Cu 4 Mai Mic Decât Vârsta Lui Claudiu, Fratele Oanei. Dacă Dublez Vârsta Lui Claudiu Obțin Vârsta Ma
5.Aflați Distanța De La Originea Axelor De Coordonate, La Mijlocul Segmentului [AB], unde: a) A(3, 4) Şi B(1,6); b) A(1, 3) Şi B(3,1); c) A(4, 2) Şi B(2,4).
Este Aceasta O Demonstratie Buna Pentru 0=0?Lema: Pt Orice Nr Real X Avem X²⩾0.Demonstratie: Daca X Este Nenul, Rezulta Ca |x|>0 => X²=|x|²>0·0=0.Daca