RO Study
👤
Smarty324
Smarty324
21-03-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog, ajutati-ma!!!
Răspuns :
Ioanapetrea216
Ioanapetrea216
23-03-2018
a. Vorbesc persoaselor vazute pe strada .
b. Tricoul albastru este mare .
c.Bebelusul este adorabil .
d.Femeia aceasta este harnica .
Sper sa fie bine !
Coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Naturale Se Consideră Şirul De Numere 1,2,3,4,9,10,11,12,17,18,19,20,...,2009,210,2011,2012. Calculaţi Suma Termenilor Şirului. Repede Va Rog
Determinati Valoarea Numarului "x" Din Egalitatea: 1004:[510-(100-3* X)*4:23]=2. Va Rog Sa Rezolvati Cat De Repede Se Poate.
Adverbul Subliniat În Enunțul ,,Foarte Bine, N-avea Decât,,! Este La Gradul: A.superlativ Absolut; B. Superlativ Relativ De Superioritate; C. Comparativ De Supe
Buna Ziua! Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Rezolvare Cat De Cat Detaliata, Impreuna Cu Formulele Folosite Pentru III.1.a) . Multumesc
Redacteaza Un Text De Minimum 50 De Cuvinte ,in Care Sa Argumentezi Daca Proiectele Personale Merita A Fi Amanate Sau Nu Pentru Realizarea Unor Proiecte Colecti
Media Aritmetică A Numerelor 14;21;46 Este Egală Cu... PLS
La O Florărie S-au Adus Într-o Săptămână 5600 De Flori, În Săptămâna Următoare Cu 835 Mai Puține, Iar În Următoarea Cât În Primele Două Săptămâni La Un Loc. C
Arătați Că Oricum Am Alege Cinci Numere Naturale Există Cel Puțin Două Care Dau Același Rest La Împărțirea La 4
Problema 4 Va Rog Mult!!!!(cea Cu Eva Si Cartea)
Alegere Varianta Care Conține O Pereche De Omonime: * 8 Puncte Am Văzut O Casă Imensă. Clădirea Este Uriașă. Eu Am Un Frate Mai Mic, Iar Tu Ai O Soră Mai Mare.