RO Study
👤
Dorelguiozs2ck
Dorelguiozs2ck
21-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Vreau sa stiu (7x9-Xx5)-27:9=20
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-03-2018
(7
·
9- 5 x) - 27 : 9 = 20
63 - 5x = 20 + 3
63 - 23 = 5x
5x = 40
x = 8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Familia Semantica A Cuvantului "campie"
Ajutați-mă Vă Rog Cu Acest Program ,nici Nu Am Idei Cum Sa Îl Fac “Sa Se Compună Un Program Care Va Determina Cel Mai Mare Divizor Propriu Al Numărului Dat N.R
69 Kg Na Reactioneaza Cu Cl a) Numarul De Moli De Color Utilizati b) Masa De Sare Formata De Puritate 80% c)Procentul De Clor Din Sarea Formata Masic
Cum Se Spune In Latina Corect Vocal Si Cum Se Scrie: Eu Merg La Scoala De La Ora Opt Dimineata
Transcrie Doar Coloana Care Cuprinde Denumiri Ale Ale Unor Instituții Ce Pot Adăposti Dovezi Ale Trecutului Unei Localități. Coloana 1. Fabrică, Muzeu, Monument
Daca 3x-1=14 Atunci Numarul Natural X Este Egal Cu:
5 Lalele ,5 Trandafiri Și 5 Crizanteme Costă 55 RON. 7 Lalele Și 7 Trandafiri Costă 49 RON. Cât Costă O Crizantema?
Redactează O Compunere De 150-300 Cuvinte În Care Sa Descrii Un Peisaj De Iarna Descoperit De Tine Într-o Excursie La Munte În Compunerea Ta Trebuie: 1. Sa Prez
"students Need To Be Motivated In Order To Study" Va Rog Ajutati-ma Cu O Compunere In Engleza
Suma A Trei Numere Este 65.Al Doilea Număr Este Mai Mare Ca Primul Număr Cu 5. Al Treilea Număr Este Triplul Primului Număr. Află Numărul Urgent Vă Rooooog Da