RO Study
👤
Friskthehuman
Friskthehuman
20-03-2018
Matematică
a fost răspuns
350:4 va rog ajutati-ma cu asta!
Răspuns :
RoBeRtProx
RoBeRtProx
20-03-2018
87.5
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
100Lavinuț
100Lavinuț
20-03-2018
sper ca tem-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
00. G G={XEZ/2x-3 Ez}; X+5 H H= {x EN|x²+x= 2 (1+2+3+...+2021)}. Pin Poza Sunt Întrebările (probleme)50 Puncte Cine Mă Ajută +coroana
Fie Trapezul Isoscel
Vă Rog, Poate Cineva Să Îmi Spun Ce Înseamnă Analiza Verbului Clasa A 4-a? Cât De Rapid!
(2p) (3p) 5. In Figura Alăturată Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD, Cu AD<1 AD-4 Cm, Semidreapta BE Este Bisectoarea Unghiului ABC, Ee EC 1 DE 2 a) Arată Că
B)Aflați Câte Cărții Sunt Din Fiecare Fel Știind Că Sunt 2400 Culegeri De Probleme. Vă Rog!Ofer Coroană+50 Puncte
Valoare 3. Regulile De Care Trebuie Să Se Țină Cont La Citirea Şi Scrierea Numerelor Cu Aju A) O Cifră Cu O Valoare Mai Mică Sau Egala Scrisă La Dreapta Uneia C
2021 - 5 Paranteză Pătrată 6:32 Împărțit La Patru + 6 Paranteză Rotundă 4X + 1 Închid Paranteza Rotundă Închidem Paranteza Pătrată Egal Unu Dau Coroanaaaaaaaa R
9,6 Cm. ) 4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul ABCD, Cu AD = 15 Cm, DC = 25 Cm Şi AD IAC. Fie M Un Punct Pe Diagonala AC, Astfel Încât CM = 3A
Formeaza, Prin Prefixare Antonimul Cuvantului Jucăuș
VREAU ANALIZA MORFOLOGICA SI SINTACTICA LA CALIN-FILE DE POVESTE DE MIHAI EMINESCUVA ROG FRUMOS!!!!E URGENT!!!!!!!!!!!!