RO Study
👤
Pisi20084
Pisi20084
19-03-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog mult ex 7 este urgent
Răspuns :
ElenaStefania11
ElenaStefania11
19-03-2018
Ionut a invatat sa cante la
nai
.-Tu
n-ai
mere?
l-a
intrebat baiatu.Ba da mi-a dat
nea
Vasile
intr-o
zi ca am mers
la
el.
Ne-a
mai dat si niste pere
,cutia e a
sa
.
S-a
ridicat de jos. Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alege Patru Dintre Cifrele 7 3 0 9 2 8 5 6 Pentru A Scrie :a) Cel Mai Mare Numar Imparb) Cel Mai Mic Numar Parc) Cel Mai Mic Numar Cu Suma Cifrelor 10d) Numarul
Ce Inseamna A Caracteriza Un Personaj.
In Triunghiul ABC Considerăm Un Punct Oarecare M Situat Pe Latura BC. Paralela Prin M La AC Intersectează Latura AB În Punctul P, Iar Paralela Prin M La AB Inte
Cine Mă Poate Ajuta?
...... 5. Urmăreşte Privirea Personajelor Şi Explică Orientarea Acesteia, În Corelație Textului Epic Dat. ... ...... .. .. .. . . . . . . . . . . . . . ..... ..
Alege Varianta Corecta: Baiatul Reflecta/reflecteaza La Ce I-a Spus Profesoara Copiii Manifesta/manifesteaza Interes Pentru Studio S-a-nnoptat/s-a-noptat De-a B
Într-o Curte Sunt Păsări Și Oi. În Total Sunt 20 De Capete Și 56 De Picioare. Calculați Câte Păsări Și Câte Oi Sunt În Curte.
10. Numărul Literelor Este Egal Cu Al Sunetelor În Toate Cuvintele Din Seria: A Terere, Examen, Ghetus, Eu B Cireşe, Ghidon, Xerox, Cercel C German, Carton, Vec
Cuvant Opus Lui Prosper.
Se Considera Triunghiul ABC Dreptunghic In A, Cu AB=5 AC=2AB.Arata Ca Aria Triunghiului ABC Este Egala Cu 25