RO Study
👤
Plesalp5h8qz
Plesalp5h8qz
12-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Calculatii 22% din 50
Răspuns :
Pix20
Pix20
12-03-2018
22% din 50
22%·50
[tex]\dfrac{22}{100}[/tex]·50=11
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ilustreaza In Cate Un Enunt sensurile Diferite Ale Cuvantului Fiare
Ce Este Acela Produs Artezian? Am De Facut Un Caiet De Vacanta Dar Nu Am Invatat Ce Inseamna.. Ma Puteti Ajuta Multumesc
.la Restaurant, O Ceasca De Cafea Cuprinde 3 Parti Lapte Cafea. Cate Cesti Cu Lapte Trebuie Sa-si Prepare Bucatarul Pentru 15 Cesti De Cafea Cu Lapte?
Punctul A(3;1) Apartine Graficului Functiei F:R->R,f(x) = Mx+7,1.Aflati Numarul Real M2.Trasati Graficul Functiei F Pentru Valoarea Lui M,obtinuta In Punctu
Un Enunt In Care Subst Margica Sa Formeze Predicatul Impreuna Cu Un Verb.
"Intotdeauna Omul A Dorit Sa Exploreze Locuri Noi ,sa Ajunga Acolo Unde Nimeni Nu A Mai Fost Inaintea Lui.Dorinta De A Ajunge La Polul Nord S-a Strecurat In Min
"Intotdeauna Omul A Dorit Sa Exploreze Locuri Noi ,sa Ajunga Acolo Unde Nimeni Nu A Mai Fost Inaintea Lui.Dorinta De A Ajunge La Polul Nord S-a Strecurat In Min
Daca Intr-un Triunghi ABC Cu Ad Perpendicular BC , D Apartine BC , Avem Ad = 12 Cm , BD=6si BC 30 Cm , Aflati Masura Unghiului BAC
Buna! Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos Cand Se Scrie Nustiu Legat Si Cand Se Scrie Dezlegat?
Ma Azutati La Aseste Ezersiti?care Reprezinta Jumatatea Lui 18.care Reprezinta Suma Dintre Produsul Numerelor 6 Si 8 Si Sfertul Numarului 16.