RO Study
👤
Superman837
Superman837
03-03-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna pituleaza
Răspuns :
SkamChris
SkamChris
03-03-2018
pituleaza-se ascunde
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Arat Ca Un Personaj Este Principal Intr-un Text?
A.Contrageti Propozitiile Circumstantiale De Scop Subliniate: Am Venit Aici Sa Invat. Pentru Ca Sa Reuseasca,a Muncit Mult. Vin Maine La Tine Sa Iau Caiet
La O Ferma S-au Plantat 10.000 Puieti . Știind Ca ,din Ei, 1.208 De Puieți Au Fost De Nuc , 7.883 De Meri Si Peri Si 2.000 De Peri Și Pruni La Un Loc , Cati Pui
Ma Puteti Ajuta Am De Facut Un Referat Despre" Cererea Si Oferta Pe Piata Muncii Jud. Braila (ajofm Braila)".Nu Prea Gasesc..
Care Este Semnificația Segventei ,, Deși Era In A Opta Primăvara A Vieții Lui, Necazul Lui Era Serios Si Adânc"
Un Dreptunghi ABCD Reprezinta Schita Unui Teren Acoperit De Padure.Perimetrul Dreptunghiului Este 1000 M(metri),iar Lungimea Si Latimea Sunt Direct Proportional
O Compunere Despre Mama De 5-6 Propozitii
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Primavara In Cazu Acuzativ
Care Este Masa Apei Dintr-un Acvariu Cu Lungimea De 2m,latimea De 1,5m Si Inaltimea De 80 Cm,stiind Ca Densitatea Apei Este De 1g/cm Cub?
.Realizeaza Un Dialog De Sase Propozitii Intre acestea ,despre Importanta Fiecaruia In Viata Copiilor..........Un Mar Si O Carte Stau De Vorba pe Biroul Unui