RO Study
👤
Tmraveravw
Tmraveravw
02-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex 6 va roooog va dau coroana
Răspuns :
Mirelamandrocp4e7ho
Mirelamandrocp4e7ho
02-03-2018
Am atasat desenul. unghiul format este de 90 grade, pt ca cele doua drepte a si b sunt paralele, taiate de secanta c, care formeaza unghiuri corespondente congruente.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ALINA A PRIMIT NARCISE . DACA AR ASEZA 5 NARCISE INTRO VAZA AR RAMANE O NARCISA. DACA AR ASEZA 7 NARCISE INTRO VAZA AR RAMANE O VAZA GOALA SI O VAZA CU 3NARCISE
Scrieti Numeralele Intalnite Din Textul O Zi De Primavara Dupa Dinu Moroianu Si I. M.Stefan .Precizati Evenimentele Legate De Aceste Date .
Am Nevoie De Planurile Tabloului (2-3) Din Opera Mezul Iernei De Vasile Alecsandri
1Care Este Baza Unei Propozitii?Din Cate Parti Este Alcatuita? 2. Defineste In Enunturi Sensurile LEXEMELOR Propozitie ,prepozitie
Demonstrati Ca ,,Mai Badita Floare Dulce'' Este Doina
Complectati Cu En À Chez Urmatoarele Propozitiii: Je Suis Allé .........Amazoine,.......les Peaux-Rouges . J'ai Vu.......Egypte Les Pyramides Et L
Ce Este Locuțiunea Adjectivala
Care Sint Ocupatiile Noi?
Ce Face Albina Lucratoare? : a)recolteaza Nectarul,fabrica Mierea Si Ingrijesc Larvele; b)au Rol De Inmultire; c)rolul Ei Este De A Depune Oua
Indicate Modul Si Timpul Verbului Subliniat In Versurile: De Ce NU M-AS LEGANA Daca Trece Vremea Mea