RO Study
👤
Pesti2
Pesti2
27-02-2018
Matematică
a fost răspuns
a) 42÷6×5+3×(7+3-10)
Răspuns :
PatrickAdrian
PatrickAdrian
27-02-2018
42:6x5+3x(7+3-10)=
=7x5+3x0
=35+0
=35
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Imi Alcatuiti Doua Propozitii In Care Pronumele La Persoana A-3-a,numar Singular Si Plural,gen Feminin Sa Fie Atribut Pronominal.Va Rog Ajutati-ma!!!!!!
Mettez Dans L'ordrea. Par/finira/un/y/arriver/!/par/On/jourb. Courra/Jeux/Elle/aux/pas/Olympiques/./nec. Cela/nous/!/Avec/pas/de/mourrons/ne/faim/,d. que/j'/vou
In triunghiul ABC Construim Inaltimea AM, Cu M Apartine [BC].Stiind Ca M Este Mijlocul Laturii [BC],aratati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel. CU REZOLVARE NU DOA
O Compunere De 20 De Randuri....cu Titlul Primavara...o Cpmpunere De Primavara
Modul Si Timpul La Cateva Verbe Din Monastirea Argesului,va Rog!
Ecineva Clasa A 6a Si Daca Da Aveti Cartea : Limba Si Literatura Comunicare Fise De Lucru Teste Initiale ,formative , Finale O Carte Albastra Cu Galben Cu Un C
Calculeaza Aria Laterala Si Aria Totala Ale Unui Cun In Care Latura L Ete De A) 2 Cm ; B) 4m; C)0.5cm. Exprima Apoi Fiecare Dintre Aceste Arii In Dm Patrati
Am Nevoie De Un Eseu De 17 Randuri In Care Sa Spunem Noi Ce Credem Despre Videoclipu Ala De Pe Youtube Cu Paiperman In Engleza ,eu Nu Stiu Sa Fac Ma Puteti Ajut
Scrierea Sub Forma Zecimala A Fractiei 286 Supra 40 Este :
Prisma Hexagonala Regulata: Latura=3 Inaltimea=1 Aria Bazei=? Aria Laterala=? Aria Totala =? Volumul=?