RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-02-2018
Matematică
a fost răspuns
1 supra 4 +9+2 supra5 +1 suypra3 +12 +42 =192
Răspuns :
Bohanis
Bohanis
23-02-2018
1 supra 4+9+2 supra 5+1 supra 3 +12+42=1 supra+15 supra+6+supra+15=20+6+15=26+15=41
succes✌✌✌
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Dati Si Mie Niste Idei De Intrebari Ptr. Un Interviu ? Sa Fie Despre Viata Unui Copil (ori Despre Scoala , Ori Despre Timpul Sau Liber ) Etc.
Imi Da Si Mie Cineva Rezolvarea La Problema Asta Va Rog? "Ana Si Bogdan Au Impreuna 7 Mere iar Ana Si Catalin Au Impreuna 8 Mere.determinati Cate Mere Are Ana,s
Un Text De 15 randuri In Care Sa-ti Explimi Opinia in Legaruta Cu Urmatoarea Afirmatie : ' Asa Eram Eu La Varsta Cea Fericita, Si Asa Cred Ca Au Fost Toti Co
Republica Moldova Face Parte Din Comunitatea Europeana?
Ajutati-ma Va Rog Mult.De Ce Oceanut Atlantic Are O Lume Organicamai Saraca Comparativ Cu Alte Oceane?:*:*:*
Continuati Compunerea(15-20 Randuri) : Iarna Trecuta Am Fost La Munte Cu Parintii,vecinii Si Niste Prieteni.Eram In Luna Decembrie,afara Ningea Cu Fulgi MariIMI
Salut! Va Rog Sa Ma Ajutati Si Sa-mi Spuneti Probele Prin Care A Trecut Fat-Frumos! Va Rog Mult!!
Rezolvati Prin Metoda Substitutiei Ecuatiile : a) 2x+y=0 X-3y=7 b) 4x-2y=0 X-y=-1c) 2x-3y=-3 -x+2y=5 d) 2x-y=-1 3x-2y=0
Hello, Puteti Sa Ma Ajutati Putin Cu Niste Informatii Despre Robertt Grant
Suma A 3 numere Naturale Este 100.Daca Impartim Primul numar La Al 2-lea obtinem Catul 5 Si Restul 1.Daca Impartim Al 3-lea La Primul,obtinem Aceelasi Rezult