RO Study
👤
Lovingi
Lovingi
12-02-2018
Matematică
a fost răspuns
dau coroana și multe puncte
4 și 5 va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-02-2018
ai rezolvarea în imagine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG. AM NEVOIE DE UN TEXT IN LIMBA RUSA DESPRE CASA PARINTEASCA DESPRE MAMA SI DESPRE FAMILIE DAU 20 DE PUNCTE
Povestirea Poezii De Mihai Eminescu Cu Titlul „SINGURATATE"
6. Se Consideră Funcția F : RR, F(x)=2(x+3)-5. Să Se Determine Numerele Naturale A Pentru Care F(a)<5
7) De La Tastatură Se Citesc N Numere Întregi Pozitive, Fiind Date Numerele A, B Şi C. Elaborați Un Program Care Să Afişeze Toate Numerele Care Se Divid Cu A Sa
7-8 Propoziți Cu Soarecele Din Ana Blandiana Va Rog !!!!! Dau Coroana .
1 Aminteste-ti Câteva Dintre Poveștile Pe Care Le-ai Citit Şi Completează Tabelul Cu Infor- Matiile Cerute. Personajele Locul Timpul Povestea Alba-co-Zapada Si
Aceste Exerciții. Vă Mulțumesc Pentru Ajutorul Acordat!
Numărul A Este De 3 Ori Mai Mare Decât B Și De 5 Ori Mai Mare Decât C. Care Este Catul Dintre B Și C?mă Poate Ajuta Cineva Pls. Repede Va Rog Dau Coroana
Transcrie Doar Enunturile În Care Exprimarea Este Politicoasă. Aş Putea, Vă Rog, Să Răsfoiesc Cartea Aceasta?. . Dă-mi Un Pahar Cu Apă! • O Pâine, Vă Rog! . Dac
2. Citește Și Povesteşte Fragmentul În Care Mama Lui Artur Discută Cu Învățătorul. 3. Transcrie Fragmentul În Care Învătătorul S-a Hotărât Să Modifice Calificat