RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-02-2018
Chimie
a fost răspuns
Ex de reacții chimice
Răspuns :
Emilly111
Emilly111
06-02-2018
Eu la școala am făcut reacțiile astea, sper sa te ajute cu ceva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Continuati Textul Cu Trei Propozitii,utilizind Expresii Plastice; Se Apropie Anul Nou.Copii Erau Foarte Bucurosi Si Asteptau Sarbatoarea. Numai Nicusor Era
Afla Numarul Schiurilor De La Magazinul De Inchiriat Daca Sunt Asezate Pe Marimi 243de Perechi.
Ce Elemente Asociezi Cu Moș Crăciun ?
Salut! Dati-mi Si Mie Va Rog Niste Informatii Despre Rick Riordan. Adica Data Nasterii, Cariera, Data Decesului. Va Roggg, Imi Trebuie Urgent. Dau Coroana Si Mu
Diferenta A Doua Nr Este 27 Si Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea Nr.Afla Numerele.
Dati Un Exemplu De Numere Rationale Exprimate Prin Fractii Zecimale Periodice Simple, Al Caror Produs Sa Fie Numar Natural
Doua Unghiuri ∠A Si ∠B Sint Complementare.Masura A ,a ∠A Si Masura B ,a ∠B Sint Direct Proportionale Cu Masura Compementului ∠A Si Respectiv Cu Masura Suplemen
Determinați Suma Cifrelor Numărului (abcd),știind Că Aaaa-bbb-cc-d=2011
Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri In Care Sa Prezinti O Intamplare Imaginara Petrecuta In Timpul Unei Calatorii Inapoi In Timp
O Baza A Unui Trapez Are Lungimea De 15 Cm, Iar Lungimea Liniei Mijlocii Este Egala Cu 18 Cm. Aflati Lungimea Celelaltei Baze