RO Study
👤
Cusoi2
Cusoi2
31-01-2018
Limba română
a fost răspuns
exercitiile 2,3,4,5 dau coroana
Răspuns :
Dorofteimarylep02rwx
Dorofteimarylep02rwx
31-01-2018
ingusta,maricele,greu
se pune dupa o propozitie explicativa sau dupa interjectii
masura vezi cate silabe sunt in vers
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Stind Cădiferenta A Doua Numere Este 60 Iar Un Numa Este De 4 Ori Mai Mare Decat Celaant Afla Numerele(prin Metoda Grafica)
2 Read The Text Again And Answer The Questions. Write In Your Notebook. Thenexplain The Words In Bold. 1. What Technology Do Cyberbullies Use To Frighten, Embar
Faceți Un Text De 80 90 Cuvinte În Care Sa Povestiti Despre O Sărbătoare Din România. Descrieți - O Și Menționați Pe Ce Data Se Petrece. Va Rog Urgent! Dau C
1. Completați Schema Comunicării Între Două Persoane: Receptor Emițător Vă Rog Repede
URGENT. VA ROG.....!!!!
1. Raspunde La Intrebarile De Mai Josa) Care Au Fost Primele Forme De Organizare A Românilor Inainte De Aparitia Statelor Medievale?b) Cum Se Numea Intemeietoru
Salut, Va Rog Sa Imi Spuna Cineva Ce Este Gresit La Acest Exercitiu. Eu Trebuia Sa Aflu Partea Intraga A Lui X Si Mi-a Dat -1 Dar Trebuie Sa Dea 0 Si Nu Imi Dau
5. Consideră Că Păsările Sunt Prietenele Tale Care S-au Întors Acasă După O Lungă Călătorie. Imaginați-vă Un Scurt Dialog Cu O Pasăre.
Am Nevoie De O Caracterizare La Un Personaj Din Acest Fragment.
Sa Comparati O Fabula Citita Cu O Alta Opera Literala Folosind Asemanari Dau DeosebiriDau Coroana Repede Pana La 12