RO Study
👤
Sovaviorica7
Sovaviorica7
27-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor dau coronița multumesc
Răspuns :
Totoro
Totoro
27-01-2018
Scuze de taieturi. Principiul "toate numerele la o putere para sunt > sau = cu 0" se aplica la toate subpunctele. Apropo, intrebarea era incadrata la clasele primare (de aia nimeni nu raspunsese, probabil)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuati: (2/3) La Puterea 6 : (-2/3) La Puterea 4 + ( 6+ 3/2 * 8/3 ) * 1/18 *- Inseamna Inmultire
Salut...Am Si Eu Nevoie Va Rog Frumos De Ajutor La Aceste 2 Probleme. 1.Sa Se Arate Ca Numarul 2^n-1 Nu Se Divide Cu 7 Pentru Orice N Apartine Lui N. 2.Sa Se Ar
Vreau Si Eu Modurile Si Timpurile Urmatoarelor Verbe:crescut, O Sa Creada, Am Merita, Dus, Cerşind, Copseserăm, Înmiit, Duce-m-aş, Ții, Vor Fi Transmis, Se Pref
Emilia A Cules Mai Mult De 38 De Flori Dar Mai Puține De 46.Le Împarte În 8buchete De Câte 5 Flori Și Îi Mai Rămân Câteva.Cate Flori Ar Fi Putut Culege?Scrie To
Suma A Trei Numere Este 170 Raportul Dintre Primul Si Al Doilea Număr Este 1/2 Iar Diferența Dintre Al Treilea Si Al Doilea Număr Este 20
Dupa Ce In Prima Zi A Cheltuit 3/5 Din Suma Pe Care O Avea, Iar A Doua Zi 15 Lei, Unui Elev I-a Mai Ramas 25% Din Suma Totala. a) Ce Suma A Avut Inițial Elevul
Bunicul A Turnat Intr-un Butoi 203 Litri De Vin Si A Constatat Ca Pentru A Umple Butoiul Pe Jumatate Ii Mai Trebuie 141 Litri.cati Litri De Vin Incap In Butoiul
Mersese Ar Fi Mancat Auzeau Pleaca Sa Fi Intrebat As Citi Am Cantat Se Explica Am Canta Invata Cerinta : Precizeaza Prin Bifare Modul Verbelor De Mai Jos Indic
O Propozitie Cu Cetini Care Sa Se Termine Cu Semnul Exclamarii.Dau Coroana !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Afla Numarul Necunoscut:b-45583=1204,67782-c=0,X-61254.