RO Study
👤
Fanicanicoletai
Fanicanicoletai
25-01-2018
Engleza
a fost răspuns
My room. Welcome to mt room
Răspuns :
SECRETEXPERTNUVALASA
SECRETEXPERTNUVALASA
25-01-2018
my room is big. my room is deep. my room has a big pink bed and a small tv. under the bed i always have a condom. my room is cozy and warm. i have a fluffy carpet. i love my room!
CUPLACERE ANTICIPAT!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Aș Avea Cu 125 Lei Mai Mulți Decât Am,mi-ar Mai Trebui Încă 74 Lei Pentru A Cumpăra Un Telefon Cu 400 Lei.Câți Lei Am?
Se Dă Ecuația 2×x+3(x-5)=70 .Fără A Rezolva Ecuația Verificați Dacă 15 Soluția Ei. PLS AJUTOR!!
Un Dreprungi Are Latimea De Sase Ori Mai Mica Decat Lungimea Si Perimetul 322 M . Afla Aria Dreptungiuluirepede Va Rog Multumesc
Rezolvați Exercițiul De Aici 6
Un Tren A Parcurs 255 Km, Ceea Ce Reprezinta 85% Din Intregul Drum. Care Este Lungimea Drumului Si Cati Km Mai Are De Parcurs? Dau Coroana Si 20 Puncte
10 Muncitori Termina,de Astfel,de Asfaltat O Parte Dintr.o Sosea In 14 Zile.Daca Echipa De Muncitori S.ar Misca Cu 3 Muncitori In Cat Timp.ar Termina?
Pentru Figura De Mai Jos Masurati Si Aflati Perimetrul Si Aria...Urgent!
CerinţaSe Citesc Numere De La Tastatură Până La Apariţia Lui Zero. Să Se Determine Cea Mai Mică Dintre Valorile Pozitivecitite.
Va Rog Frumos Ajutati-mă!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Determina Cel Mai Mare Nr Natural Care Impartote La 5 Dau Catul 4 Repede Varog ! Mersi