RO Study
👤
Ilie060996913
Ilie060996913
23-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Alcatuiti o poezie sania mea
Răspuns :
Rodicajurescu
Rodicajurescu
23-01-2018
Sania mea
Am o sanioara
Mica, dar ce zboara!
Toata iarna alergam
Prin zapada ne jucam.
Sania mea mica
Nicicand nu se strica.
Toti copiii vor cu ea
Pe derdelus sa se dea.
Si Labus, catelul meu,
E pe sanie mereu.
Impreuna ne distram,
Cu sania alergam!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Frati Au Primit Impreuna 130 Lei . Dupa Ce Primul A Cheltuit doua treimi din Partea Sa , Al Doilea A Cheltuit 75% Din Partea Sa, Iar Al Treilea a Chelt
Indica Timpul Verbelor De Mai Jos, Aflate La Modul Indicativ stați .....................cădeau ....................am Zis .................pășiși .........
1) Ma Gandesc La Un Numar. Daca Ii Mai Adaug O Suta, Am Gasit Un Numar Format Din 8 Unitati,2 Sute Si 3 Mii. Care Este Numarul La Care M-am Gandit? Prin Metoda
Triunghiul Abc Si M Apartine Ab Si N Ac Cu MNparalel Cu Bc.stiind Ca AM ESTE EGAL 4CM MB 6CM CN 9CM CALCULEAZA AN LUNGIMEA LUI AN ESTE SI DESENU VA ROG VA ROG
Determinati Numarul Numerelor Naturale Cuprinse Intre 134 Si 245 Divizibile Cu 3 .
Determinati Ultima Cifra A Produsului P = [tex] 3^{71} [/tex] × [tex] 4^{62} [/tex]Determinati Ultima Cifra Nenula A Produsului P= [tex] 5^{48} [/tex] × [tex] 2
Stiind Ca Suma A Doua Numere Este 7 , Iar Produsul Lor Este 12 , Suma Patratelor Este ... .
Care Este Rezultatul La : (3/2)⁻¹ - ∛8/27
Imi Puteti Da Cateva Informqati Despre Numerele Intregi?
Am Nevoie Si Eu De 30 De Propozitii Cu Subiecte Exprimate Prin Toate Partile De Vorbire Posibile! Multumesc :*