RO Study
👤
AusmannA
AusmannA
31-08-2014
Matematică
a fost răspuns
care este rezultatul la : (3/2)⁻¹ - ∛8/27
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
31-08-2014
[tex] (\frac{3}{2} )^{-1}- \sqrt[3]{\frac{8}{27}} =\frac{2}{3}- \frac{ \sqrt[3]{2^3} }{ \sqrt[3]{3^2} } =\\ =\frac{2}{3}-\frac{2}{3}=0[/tex]
Answer Link
Abisaby
Abisaby
31-08-2014
2/3-2/3=0
Rspunsul este 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
G)2lg(2x+1)=lg(x²+7x+61)
Am Nevoie Urgenta De Rezolvari Complete Si Logice, Pentru Clasa A V-a.1) Aflati Numerele De 2 Cifre Care Impartite La 23 Dau Restul 11.2) La Un Cinema Sunt Cate
Se Considerã Functia F :R=R, F (x) = X -1 . a) Calculati F (1) .b) Reprezentaþi Grafic Functia Într-un Sistem De Coordonate XOy . Cum O Reprezint?
Exprima-ti Opinia Despre Rolul Cinematografului In Viata Ta Prin Comparatie Cu Rolul Cartii.E UregentVa Rog Din Suflet O Compunere Macar 10 RanduriDin Textul De
Cum Se Numeste Planeta Despre care Se Spune Ca Se VA APROPIA De pamant Si A Caror Locuitori Vor Putea Comunica Cu Oameni????
Fie Functia F Definita Pe R Cu Valori In R,f(x)=(1-m)x+3m.Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A(-5;3) Apartine Graficul Functie F.
Am Nevoie De O Compunere De 20 De Randuri Cu Tema La Munte. Am Nevoie Astazi
Vreau Si Eu Formulele La Piramida Patrulatera Regulata .rombului. Trapezului.
1. Cate Nr. Nat. De 2 Cifre Impartite La 17 Dau Restul 7 ??2. Impartind Un Numar X La Un Numar Y , obtinem Catul 7 Si Restul 6. Calculati Catul Si Restul Impar
Compuneti O Problema Cu Unitati De Masura Pentru Capacitate Ex. Litri Etc... Dar Sa Fie Putin Mai Interesanta (P.s Cu Rezolvare..)