RO Study
👤
Lina33
Lina33
11-01-2018
Matematică
a fost răspuns
reprezinta numărul 8 ca un kit a 2 numere
Răspuns :
Liviu20Livișor
Liviu20Livișor
11-01-2018
==> 56 : 7 = 8
==> 48 : 6 = 8
Eu ti-am dat doua exemple.
==> Succes!
Answer Link
Аноним
Аноним
11-01-2018
48:6=8
Sper ca te-am ajutat
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descoperă Regula Și Continuă Cu Trei Numere Șirul De Mai Jos Dau Coroana La Primul Raspuns
Ex.6 Va Rog DAU COROANA
3p.3. Transforme Selon Le Modèle: - Tu Fais Du Camping ? - Oui, Je Fais Du Camping. - Non, Je Ne Fais Pas De Camping Tu Fais De La Natation ? Vous Faites Des Pr
Pentru Fiecare Dintre Numerele Următoare, Precizează Clasa Și Ordinul Cifrei Indicate: 46 728; 725 486; 70 824; 120 986; 879 624.
Incercuieste A (adevarat) Sau F (fals) , Justificand Alegerea Cu Secvente Din Text.Textul Este = In Biblioteca Dupa Ana Blandiana Scuze Ca Nu Am Putut Sa Iti Fa
Un Pix Costa 3 Lei,iar Un Penar Costa Cu 12 Lei Mai Scump Decit 6 Pixuri.Afla Pretul Penarului.Scrie Rezolvarea Problemei Prin Exercitiu.
12) Cate Cifre S Au Folosit Pentru Numerotarea Unei Carti Care Are 237 De Pagini ?
Care Este Cel Mai Mare Număr Natural Care Are Cifre Diferite De Zero Și Suma Cifrelor Sa Fie 8? Dar Cel Mai Mic?
Bună !Vă Rog Ajutați-mă Cu Următorul Exercițiu : • Alege Dintre Paranteze Răspunsul Care Completează Corect Fiecare Dintre Afirmațiile Următoare Și Scrie-l Pe S
Ma Ajutați Cu Acest Exercițiu, Va Rog Frumos.