RO Study
👤
Maya20151
Maya20151
03-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutatima!
Dau coroana!!
Răspuns :
Unity0
Unity0
03-01-2018
Triunghiul este 5
Cercul este 16
Pătratul este 2
Cerc-patrat=>16-2=14
14 este dreptunghiul
Dreptunghi×triunghi=>14×5=70
Asa cred eu, sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sursa 1 Pag 60 Priveste Imaginile Celor Doi Regi Si Prezinta O Asemanare Si O Depsebire Intre Ei
3. Desenați: A) Un Segment MN Cu Lungimea De 2,8 Cm Și Punctul 0, Mijlocul Acestuia; B) Cercul Cu Centrul 0 Și De Rază OM; C) Cercul Cu Centrul N Și De Rază OM;
Trece Verbele De Mai Jos De La Imperativ Forma Afirmativa La Forma Negativa Scrindule In Tabel
Aflați X Proporti Derivate Am Afișat Poza
I Să-şi Dea Copii La Eram Şi Eu, Un Bal Angå, Amintiri Din.. Unci Când Nu Tre Jouă. Ba, Din Co De Trotuar M La Triunghiu Intre In Ele, N Pictor Foar Cată. Și De
2 Explicaţi Sensul Expresiei Cu Seninătate. Cum S-a Format Cuvântul Seninătate?Va Rog Mai Repede!! Va Day Coroana.
A+b+c=144 B:a=3rest8 C:a=7rest4
Scrie O Compunere În Care Să Prezinți Unul Dintre Personajele Din Povestire În Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele Cerințe Vei Prezenta Trei Însușiri Ale Ace
7. Arătaţi Că Dintr-o Bucată De Tablă În Formă De Pătrat Cu Latura De 2√34 Dm Se Poate Confecţiona Un Capac Pentru O Cutie Metalică În Formă De Cub Cu Muchia De
19 Citeşte Textul Și Continuă. Pe Pârtia De La Marginea Oraşului Săniile Aleargă Ca Vântul. Sania Mea Era Nouă Și Nu Era Așa De Lustruită, Așa Că Eram Cam Dezam