RO Study
👤
Valta909
Valta909
12-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Verb din mor craciun a fost rapit
Răspuns :
Maru151
Maru151
12-12-2017
verbul este " a fost "
SPER CA TE-AM AJUTAT ❤
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maria Are 10 Ani,iar David Are 18 Ani.Scrieți Un Program Care Să-mi Afișeze Vârsta Și Numele Copilului Mai Mare.ACEASTA PROBLEMA ESTE DR LA INFORMATICA.PROBLEMA
Ana Are 6 Nuci Ea Îi Dă Lui Nicu 2 Nuci. Cite Nuci Îi Ramin Anei, Vă Rog Mult Schema Problemei,nu Am Nevoie De Rezolvare,doar Schema Corectă Și Dacă Se Pune Par
IMI TREBUIE DECÂT I SI L URGENT!!
Răspunde La Întrebări De Mai Jos De Ce Nu Avea Emil Bani Pentru A Plăti Biletul Încercuiește Varianta Corectă De Răspunsuri A Pentru Că A Pierdut Banii B Pentru
Deîmpartitul Este 93 Iar Catul Este Jumatatea Lui 6 Cat Este Împartitorul Va Rog Ajutatimaaaa Pana La Ora 16. 03 Dau Coroana Si 100 Puncte
URGENT!!!! Precizează Care Este Comportamentul Mamei După Ce Primește O Moștenire Substanțială, Justificându-ți Răspunsul Cu O Secvență Semnificativă Din Textul
1 | Tu Es Volontaire Dans Une agence De Voyage. Des clients Demandent Des conseils Pour Leurs Vacances. Qu'est-ce Que Tu Leur recommandes ? Écris Le Nom de La D
Ordoneaza Cuvintele , Sunt , Eroii ,desene , Preferati , De , Care , Tai , Animate
Va Rog 12 Repede Dau Coroana
Şi Rezolvați Pr Ata. Orice Corp Cântăreşte Pe Lună De 6 Ori Mai Putin Decat Pe Pamant Neli Armstrong, Primul Astronaut Care A Păşit Pe Decât Pe Pământ. Lună, Câ