RO Study
👤
Mel245
Mel245
22-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog 12 repede dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analiza Morfologica A Cuvintului Anul Nou
Analizati Verbele N-as Putea, Revarsat, Descoperit , Trecusera Si Am Venit,vino,cuprinse REPEDE ESTE URGENT!!!
Elaborați O Cerere Către Administrația Instituții În Care Studiați ,prin Care Solicitati Organizarea În Școală A Unei Secții De Dansuri Pentru Elevii De 14-16an
Explicati Cum S-au Format Cuvintele:copilas ,dragut,anisori,baietel,ionel,maioras.
Formuleaza Cate Un Enunt Cu Sensurile Lui Toc Adica : Zgomotul Produs De Lovitura Si cutie Pentru Pastrarea Unor Obiecte
Descopera Regula Si Completeaza Tabelul: La Plante Avem: Floarea Soarelui , La Animale : Cocosul De Munte , Si La Orase : Curtea De Arges. Fiecare Coloana
In Categoria Vb Care Pot Avea Si Valoare Copulativa Intra; A) Vb A Deveni B) Vb A Scrie C)vb A Avea D)vb A Ramane E) Vb A Iesi
La Limba Romana Avem O Lectie CUM SA POVESTIM Iar La Lectia Asta Facem Stiri , Eu Sunt Prezentatoarea. Dati-mi Va Rog Un Nuume De Stiri (inventat , Nu De Pe TV
Scrieti Fractiile Subunitare Cu Numaratorul 2 Si Numitorul Cel Mult 8.
Alcatuieste Doua Poezie Despre Noul An Si Craciun! Va Rog Frumos Alcatuiti, Si Sa Fie De Voi!