RO Study
👤
ChocoLow
ChocoLow
09-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Inversul nr - radical 5/8
Răspuns :
Gabriela277
Gabriela277
09-12-2017
inversul lui 5/8 este 8/5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Inseamna 100/1000 Adica Fractie 10??
Considera Ca Esti Un Reporter La Un Post De Televiziune Pentru Copii.Alcatuieste,in 10-12 Randuri,textul Unei Stiri Pe Care Sa O Prezinti In Cadrul Unei Emisiun
Daca Un Triunghi Dreptunghic Are Proiectiile Catetelor Pe Ipotenuza Egale Cu 4 Cm Si Respectiv 9 Cm,atunci Inaltimea Corespunzatoare Ipotenuzei Este Egala Cu ..
AM SI EU NEVOIE DE URAMATORUL PARAGRAF TRADUS IN ROMANA ,MULTUMESC.DURING MANY DAYS, THESE MEN CAME AND WENT ,AND EVERY TIME THEY WERE MORE SAD ,AND LESS NOISY
Determinati Numărul Natural N*mai Mic Sau Egal* Cu Care Trebuie Amplificată Fractia 4/9 Pentru A Obţine O Fractie Echivalentă În Care Suma Dintre Numărător Şi N
1)Fie X Un Numar Natural ,x>1.Daca Fractia X/6 Nu Se Mai Poate Simplifica,atunci Fractia 5x/24 Este:2)Numarul 5 Este Solutie A Ecuatiei 3x-a=-1 Daca A Este:3
X-1supra2 +2x+1 Supra3=1- 2x+1supra 6,x Apartine Numerelor Rationale
A) Aflati Numarul X Stiind Ca 20% Din Triplul Sfertului Lui X Este 9. b) Determinati Numerele A,b Si C Stiind Ca A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 3 Respectiv
În Vara Ăsta Din Cei 26 De Elevi Ai Clasei Noastre, Numai 5 Nu Vor Putea Pleca De-acasa În Vacanta. Dar, 14 Vor Pleca La Munte Și 16 La Mare, Constată Doamna D
Salut Imi Da Si Mie Cineva Rezumatul Cartii Micul Print De Antoine