RO Study
👤
Cris20051
Cris20051
04-12-2017
Matematică
a fost răspuns
13 pe 4 - 3 pe 2 nu pot pune liniute dalea
Răspuns :
Brisiucrazvanovk0s2
Brisiucrazvanovk0s2
04-12-2017
13/4-3/2=amplificam 3/2 cu 2 si e = cu 6/4.
13/4-6/4=7/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Înmulțirea Numerelor Naturale Şi Relația De Ordine ,,<" Sunt prin Următoarele Proprietăți: a) Dacă A ≤ B, Atunci A C≤ b) Dacă A ≤ B Şi C , Adică O Inegal
Cum Crezi Că Ar Fi Putut Săgeată Să Treacă De Al Treilea Obstacol Găsește O Soluție Amuzantă Și Scrio Măi Jos
33. A) Împărțind Un Număr La 56 Se Obține Restul...................................................................b) Un Număr Dă Restul 2 La Împărțirea Cu 5 Şi
Radical Din 87. 75 Va Rog Sa Ma Ajutati Repede.
Scrie Lista Cu Materialele Necesare Şi Instrucţiunile De Realizare A Bicicletei Colorate. Bicicleta De Vacanță Materiale Necesare: 5 S Cum Procedezi?
Dreapta AB Este Mediatoarea Segmentului [CD], Iar Dreapta CD Este Mediatoarea Segmentului [AB] Atunci Segmentele Congruente Cu AC Sunt
6. Numeşte Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: (0 Am Memora Să Fi Analizat Citii A Prefera (m)-am Dezobişnuit Voi Fi Crezut Creionase Aş Fi Spălat Nu Zice! Tuns
UNICORNI - Trebuie Sa Recunosc Că Și Eu Stau Bine La Capitolul Visare (mai Ales În Timpul Orelor De Matematică). Nu Ştiu Cum Se Facea, Dar Cel Mai Bine Pluteam
Ce Rol Crezi Că Are Construcția Ochii De Un Albastru Deschis, Deschis, Deschis În Realizarea Portretului?Va Rog Ajutați-mă Rapid Dau Coroana La Cel Mai Bun Rasp
Fiind Date Punctele A(2a;5) Si B(3;-2a+8) Determinati Valorile Reale Ale Lui A Pentru Care Lungimea Segmentului [AB] Este Egala Cu [tex]\sqrt{98}[/tex].