RO Study
👤
SorinAlexandru1
SorinAlexandru1
04-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog ....
Îmi trebuie urgent
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-12-2017
Doua sanii il ajuta pe Mos Craciun sa isi duca cadourile la copii. Intre timp observa ca nu i-au ajuns cele doua si mai are nevoie de patru. De cate sanii are nevoie Mos Craciun in total ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Calator Parcurge O Distanta Astfel : In Prima Zi Parcurge 20% Din Intreaga Distanta , Iar A Doua Zi Parcurge 50% Din Intreaga Distanta , Iar Pentru A Treia Z
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Cum Se Citeste Un Voltmetru Si Cum Se Citeste Un Ampermetru? Ambele Sunt Pentru Uz Didactic Si Sunt Cu Ac Indicator...
Va Rog Faceti-mi Caracterizarea Domnului Trandafir De Mihail Sadoveanu.Sa Fie De Vreo 2 Pagini
Find The Mistakes In The Following Sentences .Identify The Mistakes , Explain Why They occurred And write The Correct Forms.a)John Has Broken His Arm. This H
Intr-o Scoala In Cele Trei Clase A 2 A Erau 91 De Elevi. In Clasa A 2 A C Erau 34 Elevi,in Clasa A 2 A A Erau Cu 5 Elevi Mai Putini Decat In A 2 A C. Cati Elevi
La O Librarie Sau Vandut Caiete De Matematica,caiete Dictando Si De Muzica,total 513 Bucati.Caiete De Matematica Sau Vandut De 3 Ori Mai Multe Decat Cele De Dic
Cubul Lui Radical Din 2
Impresii Despre Vizita La Fabrica De Ciocolata
Un Numar Natural De Doua Cifre Este 2 Supra 9din Rasturnatul Sau .Care Este Numarul?
Cu Un Sfert Din Banii Pe Care Ii Are Corina A Cumparat O Carte De 20 De Lei ,iar Cu A Zecea Parte Din Banii Care I-au Ramas A Cumparat 3 Caiete. Cat Costa Un Ca