RO Study
👤
Allle
Allle
09-02-2014
Matematică
a fost răspuns
Cubul lui radical din 2
Răspuns :
Hubrus
Hubrus
09-02-2014
[tex] \sqrt{2} ^{3} =2.8284271247461900976033774484194[/tex]
Answer Link
Faravasile
Faravasile
09-02-2014
[tex]( \sqrt{2} )^3=( \sqrt{2} )^2\cdot \sqrt2=2\sqrt2[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceți O Compunere Cu Titlul „Invitat In Lumea Basmului“,de 10 Rânduri Dacă Puteți.Mulțumesc Anticipat!Dau Coroana!!!
Formulează Enunturi In Care Un Pronumele Ne Să Fie Pe Rand Pronume Personal Și Pronume Reflexiv Va Rog Frumos Sunt La Text
Salut ! Alcătuiește O Povestire In Care Să Folosiți Elemente Ale Fantasticului,sa Fie De 10-15 Randuri De Caiet, Mulțumesc
Dau CoroanaVa Roggggg Ajutați-mă 1. Realizati Un Text În Care Să Utilizezi Următoarele Pronume Cu F.s.:S;N.P.;Atribut Pronominal; Complement D/I/prep; N.P. În A
Площадь Основания Прямого Кругового Цилиндра Равна площади Боковой Поверхности. Найдите Объем Цилиндра, если Известно, Что Длина Его Высоты Равна 3 См
Harta Textului Când Bunicul Era Nepot Am Nevoie Urgent Dau Coroana
Ghici Ce Este? Spune, Spune Şi Nu-i Spune, Cine-i Mai Bogat Pe Lume. Am Un Măr De Aur Joacă Pe-o Piele De Taur.urgenttt
Care Este Sensul Expresiei Aur Negru??????????.
4. My Grandmother Has Red Lilac.________ 5. There Are Blueberries In My Grandparents' Garden.________ 6. There Are Some Oak Trees In Their Garden._________ Va R
Scrie Apoi Efectuează Scăderile Fracțiilor Reprezentate Pe Fiecare Întregex.1Va Rog Repede! Dau Coroana!