RO Study
👤
Madalina1andreea
Madalina1andreea
02-12-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutați- ma va rog!
ex : 2c
Răspuns :
Beaaar
Beaaar
02-12-2017
c -a
b-c
a-b
nu sunt sigura. sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Determinati X ∈ Q, Astfel Incat:a) 6/( 3x-2) ∈ Zb) - 5/ (2x-1) ∈ Z c) 2x+7/ 2x+3 ∈ Z2. Dupa Ce A Cheltuit 3/5 Din Banii Primiti De La Bunicul Si inca 24 Lei
Aratati Ca Urmatoarelel Numere Sunt Patrate Perfecte:a) 3¹⁶ + 2 X 3¹⁶ 3 X 3¹⁷ Va Rog Muuult!
Gasitimi Si Mie Un Cuvant Nou Cu Aceelasi Sens Pentru Obraznic. Va Rog.
[ (x+3) /4] = ( X+4) / 5 , X Apartine Lui R * Partea Intreaga As Vrea Sa Imi Explicati Si Mie Rezolvarea ( Aceea In Care Se Noteaza Partea
Aratati Ca Nu Exista Patrate Perfecte De Forma Aaabbb,*cu Bara Deasuprea*,unde A Nu Este Egal Cu O.
Aflati Valoarea Lui A Din: A) 1003 - ( 1002 - A ) = 1001 : ( 91 - A Ori 0 ) B) 105 = A - A : A ( Care Nu Stie Sa Nu Ra
Aratati Ca Urmatoarelel Numere Sunt Patrate Perfecte:a) 3¹⁶ + 2 X 3¹⁶ 3 X 3¹⁷ Va Rog Muuult!
Florin Are 8 Ani,iar Fratele Sau Horia,este Cu 4 Ani mai Mare.Peste Cati Ani Vor Avea Impreuna 30 De Ani?
Imi Puteti Spune Rezumatul La Primul Si Al Doilea Capitol Din Dot And The Kangaroo ? Va Rog Frumos.
Se Da Un Numar.Daca La 1supra4 Din Numar Se Adauga 1supra3 Din Numar Si Se Scade 5,se Obtine 2.Care Este Numarul?