RO Study
👤
Suprunenco
Suprunenco
29-11-2017
Biologie
a fost răspuns
O caracterizare interna a pasarii (aves)
Răspuns :
Bubu5ruza
Bubu5ruza
29-11-2017
Aparatul digestiv: esofagul prezinta guse cu rol de inmagazinare temporara si inmuiere a hranei; stomacul are doua compartimente : stomac glandular si stomac macinator(pipota)!
SUCCES!SPER CA TE-AM AJUTAT!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Atributul?Eu Am O Floare Frumosa Si Pe Langa Ea Mai Am Um Pui De Gaina
Daca X/y = 2/5 Calculati 2x+5y/3x+8y Ajutatima Rpd Va Rog
Va Rog Dati-mii Si Mie 3 Expresii Care Sa Contina Cuvantul "frau"
Redacteaza Un Text In Care Sa Prezinti Cateva Argumente Pentru Necesitatea Studierii Stiintelor De Catre Copii De Varsta Ta.
Să Se Afle Numerele Naturale A Şi B Astfel Încât A + B = 16 Iar A ∙ B Este Maxim Posibil.
Scrie Nr Care Are 6 Unitati de Ordinul 5 , 3 Unitati De Ordinul 2 , 5 Unitati De Ordinul 3 , O Unitate De Ordinul 1 Si 4 Unitati De Ordinul 4.
Care Sunt Personajele Din Corigent La Limba Romana
Fie S = + + + + + + + . a) Aflaţi Numerele Astfel Încât Să Avem S = 2276. b) Există A, B, C Astfel Încât S = 2014?
Se Considera Doua Patrate Cu Lungimile De 3 Si Respectiv 9 Cm a)calculati Raportul Perimetrelor Patratelorb) Calculati Raportul Ariilor Patratelor
Sa Se Determine Toate Perechile De Numere Intregi (x,y) Care Satisfac Relatia:[tex]5* X^{2} - 16*x*y + 13* Y^{2} +2*|x-y|=2[/tex]*Semnul "[tex]*[/tex]" E O Inmu