RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-11-2017
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 15 rapid dau coronița!!
Răspuns :
ScoalaPentruViitor
ScoalaPentruViitor
18-11-2017
Un c.c.m vb. la gerunziu :
Mergea şchiopătând.
Un nume predicativ vb. la infinitiv :
Proprietatea este de a invata pentru examen.
Un atr.verbal vb.la supin :
Locul de jucat tenis este chiar după colț.
SPER CĂ TE-AM AJUTAT ;)
SPOR LA TEME :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Bunicilor Tai O Scrisoare In Care Sa Le Povestesti Despre O Zi Petrecuta La Scoala. Utilizeaza Verbe La Modul Supin.
Vreau Si Eu Expresii Cu Numerale Dupa Exemplele: A Fi In Al Noualea Cer,a Fi Cu Ochi In Patru
1.De Ce Bauturile Fierbinti Ce Ingheata Strica Dintii?2.Foile De Tabla Care Acopera Casa Se Prind Una De Alta Prin Indoire. De Ce Nu Sunt Lipite Una De Alta?Mul
Faceti Deznodamantul La Opera Epica Toma Alimos care Apartine Literaturii Populare
Cum Se Traduce Urmatoare Fraza? Vreau Un Rapsuns Corect Si Nu De Pe Translator.I Kept Turning Things Over And Over In My Mind - I Should Have Let Her Come With
Intr-o Clasa De 36 De Elevi,numarul Fetelor Este De 0,5 Din Numarul Baietilor.Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clasa ?
Why Didn't Da Vinci's Contemporaries Do Anything To Carry Out His Projects?
Foloseste In Scurte Enunturi Forma De Feminin A Adjectivelor: Firesc, Reciproc, Instantaneu, Greoi,complet, Integru, Complex
Va Rog Frumos Ajutati-ma! La O Florarie S-au vandut In Prima Zi 113 Garoafe Albe Si 210 Garoafe Rosii,iar A Doua Zi S-au vandut 132 Garoafe Albe Si 254 Garo
Continua In 15 Rinduri,povestirea:"era Sfirsit De Februarie.intr-o Zi De Vineri,ma Intorceam De La Scoala.ma Gindeam La Ale Mele,fara Sa Obserb Ce Se Intimpla I