RO Study
👤
Deya15
Deya15
08-11-2017
Chimie
a fost răspuns
natura dizolvatului ex
Răspuns :
Stirbucodrut
Stirbucodrut
08-11-2017
natura dizolvatului reprezinta cantitatea mare de substanta care se dizolva.
EX:sarea care se dizolva in apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plaseaza Parantezele Patrate SI Rotunde ASTFEL In Cat PROPOZITIA SA FIE ADEVARATA.
17 Iată Un Truc Prin Care Putem Afla Vârsta Unei Per- Soane Şi Luna În Care S-a Născut: Cerem Persoanei Să Scrie Numărul De Ordine Al Lunii În Care S-a Născut,
I. Fà Se Calculize: 1. Live X-3X +2 X-71 X²-1 2. Mine X + Sies X X 70 X ² + Sux Siux. 1 3 Tui X Sử X 170 4. Lives. - Х X3 X²4x + 3 6. 3 5 Liv 2x² + 4x +9 X-700
2. La Grâce 3. L'adresse 4. Une Piste Sinueuse ABC 2. Relie Pour Deviner Le Sens De Ces Mots. 1. Assis En File A) Une Piste Qui A Des Courbes B) Assis Les Uns D
8. Indică Modul Fiecărui Verb De Mai Jos: A Mânca Fugind Văzut De Învățat A Dansa Ascultat De Citit Organizat Văzând De Căutat
Faceți Caracterizarea Sătenilor Din Saraceni (din Nuvela Popa Tanda) Sa Fie De Minim 100 De Cuvinte
1L De Benzina Cu Cifra Octanica = 98, Ro=0,88 G/cm^3 Se Arde Aflati Masa De CO2 Eliberata Va Rog Frumos Ajutor
Citeşte Cu Atenție Textul De Mai Jos. Mă Numesc Percy Jackson. Am Doisprezece Ani. Până Acum Câteva Luni Eram Elev La Academia Yancy, O Şcoală Particulară Cu In
Pe Când Ele Culegeau Căpşunele, Îndată Se Aude Un Şir De Tropote, Ca Şi Când Ar Veni Şi S-ar Apropia O Ceată De Călăreți. Cine Era: Era Tocmai Feciorul Împăratu
Citeşte Cu Atenție Textul De Mai Jos. Mă Numesc Percy Jackson. Am Doisprezece Ani. Până Acum Câteva Luni Eram Elev La Academia Yancy, O Şcoală Particulară Cu In