RO Study
👤
Stefanb92
Stefanb92
08-11-2017
Matematică
a fost răspuns
O problema dupa formula a+(a-b) pls?
Răspuns :
Sunshine4
Sunshine4
08-11-2017
Maria a mancat 5 prajituri. Prietenul ei, Andrei, a mancat cu 3 prajituri mai putin decat Maria. Cate prajituri au mancat ei impreuna?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihnea S.a Cazat La Hotelul Matematica. Hotelul Are 180 Camere Cu Un Pat Sau Doua Paturi. Stiind Ca Nr Camerelor Cu Un Pat Reprezinta Un Sfert Din Cel Al Camere
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Ce Figura De Stil Este Cu Crengile (la Pamant) (Bate Vantul Frunza-n Dunga (Bate Vantul)dintr-o Parte Si Se Duc (pe Rand Pe Rand )Si
Determinati Raza Cercului Circumscris Triunghiului Dreptunghic Cu Lungimea Unei Catete Egala Cu 10 Cm Si Raza Cercului Inscris Egala Cu 4cm Si Aria Acestui Triu
Va Roggg Ajutati-ma Repedeeeee Modernizarea Satelor Este Un Fenomen Pozitiv Sau Negativ?Justificati.
Va Rog Mult Cine Ma Ajuta Si Pe Mine La Geometrie ,cl 7 Am 3 Probleme Si Nu Ma Descurc Cu Geometria,daca Se Poate Cu Tot Cu Desen ,va Multumesc Frumos
4hg+20dag=420....va Rog Ajutati Ma ...nu Stiu In Ce Transform....multumesc!
Completati Spatiile Punctate Asfel Incat Sa Obtineti Propoziti Adevarate. 1.Daca 3 Kg De Mere Costa 7,50 Lei ,atunci 2 Kg De Mere De Acelasi Fel Costa..........
1 Supra 2 +1 Supra Trei +1 Supra 6
Explica Rolul Virgulei Din Primul Vers: "Un Soarece De Neam, Si Anume Raton".
VA ROOOG!!REPEDEEE DAU COROANA