RO Study
👤
Sinelastn
Sinelastn
31-10-2017
Limba română
a fost răspuns
O prop cu cuvantul unealta please
Răspuns :
Joshepina
Joshepina
31-10-2017
Tata mi-a cerut o unealta din atelierul sau
Succes
Answer Link
Iamale47
Iamale47
31-10-2017
Tatăl meu a folosit o unealtă pentru tăierea cablului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Toate Sirurile De Lungime L ∈ {1, 2, 3} Formate Din Litere Din Multimea {a, B, C, D, E}. Cate Dintre Aceste Siruri Au Un Numar Par De Vocale? (a Si
Numarul Fetelor Dintr-o Clasa Este Egal Cu Numarul; Baietilor, Iar In Total In Clasa Se Afla Cel Putin 25 Elevi Si Cel Mult 30. Stiind Ca Ii Punem Cate 3 In Ban
La Lg(x^2 + 5) = Lg9 Mai Trebuie Sa Pun Conditia De Existenta? Si Daca Da... Care?
Dupa O Ieftinire Cu 15%, Pretul Unui Stilou Este 17 Lei. Calculati Pretul Stiloului Inainte De Ieftinire.
Numarul Fetelor Dintr-o Clasa Este Egal Cu Numarul; Baietilor, Iar In Total In Clasa Se Afla Cel Putin 25 Elevi Si Cel Mult 30. Stiind Ca Ii Punem Cate 3 In Ban
Imi Poate Explica Cineva Cum Se Calculeaza Rezistenta Echivalenta In Urmatorul Circuit?
Ajutor.dau Multe Puncte
Îmi Spuneti Si Mie Care Este Forga Gresita ,, Ceai/ce-ai Scris Azi Hannah ,, Va Rogggggg
Alcătuiește Propoziții Cu Sensurile Diferite Ale Cuvintelor : Cot , Coș , Cheie.
VA ROG EXERCITIUL 25 REZOLVARE COMPLETA DAU 25 PUCTE VA ROG AM IN 30 MIN TREBUIE SA TERMIN Este Cu Arii