RO Study
👤
Lavy009
Lavy009
31-10-2017
Istorie
a fost răspuns
care sunt cauzele razboiului spaniol?
Răspuns :
Zas200123
Zas200123
31-10-2017
Razboiul Spaniol a avut mai multe cauze dintre acestea fiind tensiunii ezistenti de multa vreme si care au ascaladat dea lungul anilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza o Scurta Naratiune De 80-150 De Cuvinte ,in Care Sa Prezinti O Intamplare Din Timpul Vacantei de Iarna.Va Rog Ma Ajutati.Nu Am Nici O Idee.
Inmultim Un Numar Cu 6, Apoi Adunam 15, Iar Rezultatul Se Impart La 2 . Din Nou Rezultatul Scadem 11,12 Si Obtinem 3,88. Aflati Numarul?
Intr-o Cutie Sunt 10 Bile Albe,20 Bile Rosiii Si 15 Bile Verzi .Care Este Probabilitatea Ca Extragand La Intamplare O Bila Aceasta Sa Fie Rosie ?
Cum Se Calculeaza 2/3:2²+5/6 ?
Vă Rog , Ajutați-mă Cu 2 Exerciții ! :)1)Stabiliți Câți Termeni Negativi Are Șirul An=3n-28.2)Există Oare Termeni Ai Șirului an=8n-6 , Care Prin Împărțirea La
Tradu : a) Terentia Tibi Maximas Agit Gratias . Id Est Mihi Gratissimum. Inamici Mei Mea Mihi, Non Me Ipsum, Ademerunt. b)Sapientia Et Religio Maxime In
Un Elev A Decis Sa Scape De Umbra Sa ? Cum Sa Procedeze
Salut !! , Cine Ma Poate Ajuta Cu Aceasta Problema La Mate : ,, Suma Distantelor De Intersectie A Medianelor Unui Triunghi Echilateral Pina La Virfurile Triungh
Redacteaza O Compunere, De 15-25 De Rânduri, In Care Sa Caracterizezi Un Personaj Din Textul ,,Bubico".
Trei Prieteni Mihai,Andrei Si Cosmin,au Primit In Total 250 Lei Pentru Repartizarea Unor Pachete Cu Pliante Publicitare.Mihai A Repartizat Doua Pachete,Andrei T