👤
BiancaTkd
a fost răspuns

Redacteaza  o scurta naratiune de 80-150 de cuvinte ,in care sa prezinti o intamplare din timpul vacantei  de iarna.
Va rog ma ajutati.Nu am nici o idee.

Răspuns :

In vacanta de iarna.
In vacanta de iarna am fost cu parintii la munte , la Sinaia , unde m-am dat cu ski-urile .
M-am echipat bine si eram pregatita de o noua experienta in viata mea , chiar daca imi era teama ca o sa se intample ceva ce nu-mi puteam imagina. Mi-am dat drumul , tinandu-ma de mana cu parintii insa am alunecat si am cazut foarte tare . Problema  era ca am alunecat pana intr-un damb inghetat si l-am spart. M-am simtit foarte prost si nu numai pentru ca toti se uitau la mine foarte amuzati de fapta intamplata.Am fost la medic si mi-a pus piciorul in ghips , m-a durut foarte tare dar asta a fost sa fie . Se spune ca " incercarea moarte n-are" asa ca si eu am facut-o dar n-o mai repet. A fost o experienta cam urata din punctul meu de vedere si sper ca nu o sa mai existe o data viitoare.
*Cam asta e compunerea pe care ti-am propus s-o faci . Daca iti place , poti s-o scrii , daca nu eu doar ti-am dat o idee. Succes in continuare :]*