RO Study
👤
Denissos
Denissos
29-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Cati km au 30.000.000 cm???
Răspuns :
Eleeweleew
Eleeweleew
29-10-2017
30.000.000 cm = 300 km
Answer Link
TEO5281
TEO5281
29-10-2017
30.000.000 cm=300 km
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lectia:notiuni De Trigonometrie In Triunghiul DreptunghicEX:inaltimea Trapezului Dreptunghic ABCD Cu AB||CD,AB<CD,m(<A)=90grade,este De 15cm,iar TgC=0,6cm
Vreau Un Eseu Argumentativ Despre Uitatul La Televizor ,, Argumentative essay , Watching TV '', aprox. 180 Cuv . Vreau Un eseu cat mai Bun, plzzzz .
Compuneti O Naretiune In Care Sa Prezentati O Intamplare Semnificativa Din Care Ai Invatat Ceva , De 20 De Randuri . Sunt In Pana De Idei . Ce Idei Imi Dati ?
Vreau Un Eseu Argumentativ Despre Uitatul La Televizor ,, Argumentative essay , Watching TV '', aprox. 180 Cuv . Vreau Un eseu cat mai Bun, plzzzz .
Aflati Un Numar Natural De Doua Cifre,stiind Ca Raportul Dintre Diferenta Cifrelor Supra Suma Cifrelor Este 4 Supra 5
Sa Se Afle Latura,apotema Piramidei,aria Laterala,aria Totala,volumul Unei Piramide Patrulatere Regulate VABCD Cu Inaltimea 3 Radical Din 7 Si Muchia Laterala D
Cucul, Ceasul Padurii,canta O Data La Fiecare Jumatate De Ora,iar La Orele Exacte,de Atatea Ori Cat Arata Numarul De Pe Cadran. De Cate Ori Canta Cucul De Laora
Am Nevoie Va Rog De O Compunere In Care Sa Descriu Un Spectacol De Circ.In Compunere Trebuie Sa Fie 5 Dintre Urmatoarele Cuvinte : Dresor,elefant,trapez,clown ,
MA GANDESC LA UN NUMAR .II ADAUG 9,SCAD DIN REZULTATUL OBTINUT 6 SI OBTIN 49.LA CE NUMAR M-AM GANDIT ?
Tgx-ctgx=-2ctg2x.......................