RO Study
👤
Talumihai
Talumihai
18-10-2017
Engleza
a fost răspuns
Pls zicetimi cifra si litera
Răspuns :
Alisa1219
Alisa1219
18-10-2017
2-B
3-D
4-A
5-C
6-A
7-B
8-D
9-A
10-B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Un "x" Stiind Ca Sfertul Sau Este Cu 120 Mai Mic Decat Jumatatea Sa.Stiu Ca Este Usor Exercitiul Dar Nu Ii Dau De Cap :)
Regula Pronumelui Personal De Politete,cum Se Analizeaza Un Pronume Personal De Politete,persoana 1,2,3, Imi Ziceti Daca Este Singular Sau Plural,la Ce Se Pune
Vreau Si Eu Niste Analize ! ~ <3 ~Casa Mosului Era Pe Deal Si Baba Avea O Casa Pe Vale. Care Este Substantivu Si Atributu?Va Rog Ajutati-ma ! <3.
Calculati Pt. CuSO4a)raport Atomicb)masa Molecularac)raport De Masad)compozitia In Procente
Cum se Afla Inaltimea Intr-un Triunghi Dreptunghic stiind Ipotenuza Si Un Unghi ( 60 De Grade) ?
Cum Fac O Scrisoare Pentru Autisti
Hey. Trebuie sa Scriu O Scrisoare (in Franceza) Adresata Unui Prieten La Care Imi Voi Petrece Vacanta.
Diferenta Dintre Miscare Rectilinie Uniforma Si Miscare Rectilinie Uniform Variata Definite pentru Fiecare
Pentru A Confectiona 4bluze Si 3 Rochii S-au Folosit 17 M De Material. Pt A Confectiona 3 Bluze Si 2rochii S-au Folosit 12 M De Material , De Acelasi Fel . Blu
6 Saci Cu Faina Cantareste cu 100 De Kg Mai Mult Decat 4 Saci Cu Faina kg Cantaresc 20 De Saci Cu Faina?