RO Study
👤
Anusca367900
Anusca367900
15-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Figuri de stiu repedeeee mersiii
Răspuns :
Eleeweleew
Eleeweleew
15-10-2017
a mea inimă - inversiune
am la inimă venin - oximoron
plâng și florile-n grădină - personificare
și lor le este milă - personificare
Answer Link
MariaDN
MariaDN
15-10-2017
,,plâng florile,,⇒ personificare
,,a mea inimă nu-i bună,, ⇒ inversiune
,,plâng și suspin,,/ ,,plouă și tună,,⇒ enumerație
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Xla A2 =.....cat Este 2x ?
Care Este Valuarea Absoluta(modulul) Si Rezolvarea a Numerelor √5+3;√5-3;√7;3;6;√2-6;-√7+10.(vreau Si Explicatia La Fiecare)
(n-1) La Puterea A 3-a=5832n=?
TEST PENTRU VERIFICAREA COMPETENŢELOR LA LIMBA ROMÂNĂIUNIE 2014 VARIANTA 1 Se Dă Textul: „Răsare Luna,-mi Bate Drept În Față: Un Rai Din Basme Văd Printre Pleoa
Cum Scrieti Numarul 8 Ca O Suma De Numere Naturale Nenule Diferite De Doua Cate Doua,in Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui?
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Parabola Y=x^2-2x+a-1 Si Dreapta Y=2x+3 Au 2 Puncte Distincte Comune.
Ce Tip De Comedii A Scris Ion Luca Caragiale ? Atentie: Nu Ma Refer La Titluri Ma Refer La Tip De Comedie Ex:comedie De Moravuri ("O Scrisoare Pierduta") Doar P
Tocmai Am Iesit De La Examen. In Propozitia : Psihologii Au Observat Ca Aceia , Ce Functie Sintactica Are Cuvantul Aceia ? Eu Am Sris Complement Direct Insa Alt
In Trei Cosuri Sunt Mere. Numarul Merelor Din Primul Cos Intrece Numarul Celor Din Al Doilea Cos. Cu Un Sfert Din Numarul Merelor Din Al Treilea Cos.Daca As Tr
Intr-un Sertar Se Gasesc Amestecate 8 Sosete Gri,8 Negre Si 8 Albastre.Cate Sosete Trebuie Sa Ia Pe Intuneric Gabi pentru A Putea Fi Sigur Ca Va Putea Incalta