RO Study
👤
Alessia4411
Alessia4411
10-10-2017
Engleza
a fost răspuns
va rogg mult dau coroanaaa
Răspuns :
Estitotceam
Estitotceam
10-10-2017
2) our
3) her
4) his
5) their
6) his
7) your
Answer Link
Giulia357
Giulia357
10-10-2017
our; her; his; their; his; your.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Urmatoarea Problema: Mircea Isi Propune Ca In Vacanta De Iarna Sa Rezolve La Matematica Cele 120 De Exercitii Astfel: In Fiecare Zi,incepand Cu A Dou
Explica Sensul Urmatoarelor Expresii In Care Intra Nume Proprii: sabia Lui Damocles calcaiul Lui Ahile a Trai Ca-n Sanul Lui Avram oul Lui Columb a Nimeri Ca Ie
1. Rezolva In R Ecuatia : 3 ( X - 1 ) + 5 ( 2x - 3 ) = 8x + 6 2. Aratati Ca ( 2x + 1 )² - 5x² + ( X - 2 )( X + 2 ) - 4x = - 3 , Pentru Orice X Numar Real
Cum Se Scrie Corect "Am Taiat-o" Sau "Am Taiato"
Demonstrați Că Nr A Este Divizibil Cu 5unde A=2+4+6+....+78 Mulțumesc Anticipat!
Alcatuiti O Propozitie Cu Cuvantul Gutuie Care Sa Indeplineaca Functia Sintactica De Atribut In Genitiv
Pentru 6 Kg De Rosii Si 5 Kg De Castraveti S-au Platit 56 Lei, Iar Pentru 9 Kg De Rosii Si 8 Kg De Castraveti S-au Platit 86 Lei A)Care Este Pretul Unui Kg De
Sinonime Pentru Cuvintele: "sa Sluțească"=> "sa Ostenească"=> "istorie"=> "sporire"=>
Intre-o Clasa Sunt 27 De Elevi. Pentru Un Concurs Elevii Se Grupeaza Astfel: Baietii Se Impart In Echipe De Cate Doi, Iar Fetele Seimpart In Echipe De Cate Trei
Precizeaza Valorile Morfologice Ale Cuvantului Poate Din Urmatoarele Enunturi : 1. Poate Ca Am Sa Vin Si Eu In Excursie 2, Poate Sa Ploua, Ca Eu Tot Vin. 3. El