RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-10-2017
Limba română
a fost răspuns
cum e corect: de unde sti? sau de unde stii?
Răspuns :
Samariteanul
Samariteanul
09-10-2017
E corect cu 2 de ii: de unde stii'' pt ca cuv trebuie sa fie articulat cu articolul hotarat i(pe langa primul i)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Camion Are O Viteză Medie De 54 Km/h. Acesta Intră Intr-un Tunel Cu Lungimea L=280 M. Durata Totală A Traversării Este De 20 De Secunde.Calculeaza Lungimea C
Desparte În Silabe Următoarele Cuvinte : Exemplu,oxigen,udați ,bătrân,examen, Copiii,xilofon ,iaz,broasca,urcuș, Țestoasă Dau Coroana!!!
Suma Elementelor Multimii M={x∈Z/-2017≤x<2017} Este Egala Cu...
Scrieti Cate 2 Propoziții Cu Fiecare Pronume Nehotărât In Engleza: -someone, Somebody, Something, Somewhere -anyone, Anybody, Anything, Anywhere -no One, Nobod
Buna,imi Puteti Explica Funcția Liniara,graficul Etc?.Si Ecuațile?.Mulțumesc Si Bafta La Evaluarea Naționala :)
Ce Stari De Hibridizare Au Atomii De Carbon Din Acidul Crotonic Si Ce Stare De Hibridizare Are Atomul De Carbon Din Grupa Nitril?
X Compus Cu Y = Xy-5x-5y+30 Rezollvati Ecuatia X Compus Cu X =x
Alexa1234a acum 2 Minute | Alexa1234a A Întrebat: Am O Întrebare. Este Bună Acestă Introducere Într-o Compunere Argumentativă. (Pt. Clasa A 8 A, Genul Dramatic)
Diferența Numerelor 10 Și 8 Adaugă Succesorul Numarului 7
Analiza Frazelor: "Părerea Mea Este Ca Nu Sti Nimic Despre Acest Eveniment". " Noi Am Devenit Ceea Ce Ne.am Propus" "Prietenii Noștri Au Rămas Cum Îi Știam Dint