RO Study
👤
ChocoLow
ChocoLow
04-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Aflați un nr știind ca 20% din el este 16.
Răspuns :
Danielgeo
Danielgeo
04-10-2017
20%.......................16
100%.......................x
x=100x16:20
x=1600:20
x=80
Answer Link
HawkEyed
HawkEyed
04-10-2017
20% din N este 16 = > N = 16 x 100 :20 = 80
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coronita !!! Analizeaza Cuvantul Spate Din Propozitia : Soriceii Si Iepurasii , Sezand Pe Piciorusele Din Spate , Se Spala Cu Amandoua Labutele Din Fata , Deoda
Am Si Eu Un Exzercitiu De Rezolvat Care Zice Asa.Scrie Cuvintele: Cu Inteles Asemanaror Celor Date: Pisoi ,murmura,rapid,uriaș,lin,lectură; Si Cu Inteles Opu
Ție Tipar Plăcea Sa Fii Întotdeauna Copil?dece. Dacă Va Ajuta Nu Îmi Doresc Sa Fiu Pentru Todeauna Copil
Va Rog Mult Sa Ma Ajutai. 1. In Prima Saptamana De Scoala, Cai 29 De Elevi Ai Inei Clase Au Primit In Total 298 De Note: Unii Cate 8 Note, Iar Altii Cate 11 Not
Este Vreuna Dintre Aceste Intrebari Completiva Indirecta: Ma Gandesc Care A Venit La Mine./ Ma Gandesc La Care A Venit La Mine. ??
Un Grup De Turisti Mananca Impreuna 15 Prajituri Si 29 Inghetate. 5 Turisti Mananca Fiecare Cate O Prajitura Si O Inghetata , Iar 3 Turisti Nu Mananca Nimic.
C'è Este Bucurie Ca Parte De Vorbire?multumesc!!!
AJUTATI-MA,VA ROG MULT CU PROBLEMA ACEASTA,NU-MI IESE! Cerința Dându-se N, Un Număr Natural, Să Se Afle Numărul De Pătrate Care Au Colţurile Coordonate Numere Î
Cum Se Scrie Corect Deajuns Sau De Ajuns ?
Va Rog Sa Imi Dati Niste Pronume La Pers 1 Si 2 Plural,singular,nu Conteaza