RO Study
👤
Ambar03
Ambar03
03-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Care este definitia textului fictional?
Răspuns :
AnaBublisor
AnaBublisor
03-10-2017
fictiunea reprezinta rezultatul procesului imaginative. resprezinta folosirea unor elemente reale pentru a crea o noua lume, noi situatii care nu se suprapun si nu se confunda cu realitatea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactarea Unui Eseu Cu Tema Anul 1812 Istoria Romanelor.Introducerea(2 Prop)-problema Generala:Continut(11 Prop)-descrierea Problemei Generale:incheierea(2 Pro
Se Considera Functia: F: R -> R; F(x) = 2^x. Calculati Suma: F(0) + F(-1) + F(-2) + ... + F(-n) + ... .
Calculează Masa Soluției Care Poate Fi Pregătită Din 500g De Substanță, Dacă Partea De Masă A Substanței Dizolvată Este Egală Cu 5%.
Bună, Imi Puteți Spune Cum Fac Diferența Intre Cazul Acuzativ , Si Nominativ , Am Vazut Ca Acuzativul Raspunde Si La Întrebarea Unde ?
Scrieti Sub Forma De Numar Zecimal Fractia A} 15/10 B} 7/100 C} 19/10000 Va Rog Tare Mult Am Lipsit De La Scoala Ca Am Fost Racit Si Nu Prea Stiu Bine!!!
Se Citesc Numerele X€R Si N€N. Sa Se Calculeze X^n
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Din Secvența: *Dar* *acțiunea* Principală *rămâne* Împărțirea *darurilor*. Mulțumesc
Cum Se Calculează 2/9 Din 2700?
Cum Se Rezolva Aceste Exercitii
Dacă Lungimea Unui Cerc Este De 20 Pi Atunci Diametrul Este Egal Cu?