RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog să mă ajutați la 6
Răspuns :
Biancaradoi7
Biancaradoi7
01-10-2017
Literele care nu sunt specifice limbii romane:y,k,w,q
Se pronunta:Bombei,Cuveit,Niu Iorc,Cubec,Uasington,Uraclau,Uiliam Secspir,Jul Vern,Uolfgang Amadeus Motart,Friedrc Silar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Precizează Personajele Textului, " Ridichea Uriasa" În Ordinea In Care Apar.2. Crezi Ca Șoricelul A Fost Cel Mai Puternic Personaj? Argumenteaza-ti Părerea!3
Se Consideră Funcția F: R->R, F(x)=2x-1. A)Calculați F(s), Unde S= √f(2)+f(3)+f(3)+...+f(19) B)Determinanți Punctele M(x;y) De Pe Graficul Funcției F Care Au
Explicați Tabloul Lui Salvador Dali -“Ispitirea Sfântului Antonio” Arătând Care Sunt Ispitele Și Însemnătatea Lor
Calculează 6. 0,5-0,5 ×0,5;
PE Aplicare Şi Exersare ** 10. Mă Gândesc La Un Număr. Îl Măresc Cu 14,8, Apoi Îl Micşorez De 4 Ori, Măresc Cu 1,3, După Care Îl Măresc De 2,5 Ori Și Obțin 100.
Was Macht Glücklich? Lies Die Zweite Frage Und Die Antwort. Sprich Mit Deinem Partner/diPartnerin. Und Was Macht Dieeklich? Erzáhle,
16. Din Cuburile Pe Care Le Avea, George Foloseşte O Cincime Pentru A Construi Un Garaj, Jumătate Din Rest Pentru Construirea Unui Castel, Jumătate Din Noul Res
Doua Reviste Au Impreuna 25 De Pagini Cate Pagini Are Fiecare Daca Una Are Cu 5 Pagini Mai Putine Decat Cealaltă Varog Frumos
6. O Nisipieră Are Forma Unui Patrulater Cu Perimetrul de 9 M. Pe Gardul Din Jurul Terenului, La Distanţe egale, Sunt Fixate Baloane. Observați Desenul Şi aflaț
Mesajul Textului Narati Eu Sunt Malaladau Coroana