RO Study
👤
Olte2006
Olte2006
18-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se scrie a reunit cu b
Răspuns :
Claracr7
Claracr7
18-09-2017
Așa se face reuniunea!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog ! Vreau Doua Idei Principale La ' A, Si La 'b, . cititi Cele Doua Alineate De Mai Jos . ma Intrebati Unde Nu Intelegeti Ce Scrie .
Crează Un Text Cu Titlu Bradul
Să Se Scrie Un Program Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural N Şi Apoi Un Şir De N Numere Naturale Şi Determină Cel Mai Mare Număr Prim Din Șir Și De Câ
In Fructieră Sunt De 7 Ori Mai Multe Pere Decât Mere .Câte Fructe Sunt Din Fiecare Fel ,stiind Ca Perele Sunt Cu 12 Mai Multe ?
Drept Informatic Concluzii
Va Rog Frumos Ajutați-mă Îmi Trebuie Urgent Și Nu Știu Nu Am Prea Multe Puncte Dar Le Dau Pe Toate + Coroana Va Rog Cineva Urgent Îmi Prețuiesc Pana La 21 Max
Aflați Cinci Numere Pare Consecutive Știind Că Dacă Le Adunam Cu Dublul Sumei Lor Obținem 180
La O Patiserie S-au Produs 3592 Cornuri.Au Fost Livrate Unor Magazine 136 Tavi A Cate 25 Cornuri, Iar Cornurile Ramase S-au Ambalat Cate 12 In Pungi. Cate Pungi
FORMULEAZA CATE UN ENUNT FOLOSIND URMATOARELE CUVINTE: CRACIUN, ISUS SI ANUL NOU
Balta Este O Apa ?????????? . Ea Este Un ????????????? De Viata. Balta Ofera Oamenilor ????????? Si ????????? .